Intim pillanatot osztott meg magáról a magyar műsorvezető - Fotó a családi albumból

Görög Zita egy intim pillanatot megörökítő fotót tett közzé.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Intim pillanatot megörökítő fotót tett közzé Facebook-oldalán Görög Zita. A kép kislánya, Lotti születését követően készült. A szülésen az édesapa, Seres Attila koreográfus is bent volt, akivel még a Megasztár műsorvezetőjeként ismerkedett meg.

"Ritkán adok intim pillanatokat az életemből, de van, amikor érdemes. Van, amikor ideje elmondani a véleményünk és csatlakozni azokhoz, akikkel egyetértünk. 2008. augusztus 25. hajnali 4 óra. Akkor készült ez a fotó.
Életem egyik legfontosabb pillanatáról. A Szent Imre Kórház szülészetén!!!" - vezette fel a fotót a 34 éves sztár.

"Sajnálattal olvasom a napokban megjelent cikkeket. Nem látok rá az ottani változásokra, sem a belső viszályokra. Ebből a részből kivonom magam. Engedjétek meg, hogy én arra emlékezzek, arra a csodára, ami velünk történt ott" - folytatta Görög Zita, aki azt is leírta, hogy nem támadja a saját örömteli pillanatát, amikor a császárral való első szülését követően a második gyermeke természetes úton jöhetett világra.

Bármikor megszülethet a magyar műsorvezető gyermeke

Nézd meg azokat a magyar sztárokat, akik az anyaság kapujában vannak, hamarosan szülnek - de az is lehet, hogy ebben a pillanatban már édesanyák!

Fotó: Facebook/Görög Zita

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük