Intim pillanatot osztott meg magáról a magyar műsorvezető - Fotó a családi albumból
Görög Zita egy intim pillanatot megörökítő fotót tett közzé.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Intim pillanatot megörökítő fotót tett közzé Facebook-oldalán Görög Zita. A kép kislánya, Lotti születését követően készült. A szülésen az édesapa, Seres Attila koreográfus is bent volt, akivel még a Megasztár műsorvezetőjeként ismerkedett meg.

"Ritkán adok intim pillanatokat az életemből, de van, amikor érdemes. Van, amikor ideje elmondani a véleményünk és csatlakozni azokhoz, akikkel egyetértünk. 2008. augusztus 25. hajnali 4 óra. Akkor készült ez a fotó.
Életem egyik legfontosabb pillanatáról. A Szent Imre Kórház szülészetén!!!" - vezette fel a fotót a 34 éves sztár.

"Sajnálattal olvasom a napokban megjelent cikkeket. Nem látok rá az ottani változásokra, sem a belső viszályokra. Ebből a részből kivonom magam. Engedjétek meg, hogy én arra emlékezzek, arra a csodára, ami velünk történt ott" - folytatta Görög Zita, aki azt is leírta, hogy nem támadja a saját örömteli pillanatát, amikor a császárral való első szülését követően a második gyermeke természetes úton jöhetett világra.

Bármikor megszülethet a magyar műsorvezető gyermeke

Nézd meg azokat a magyar sztárokat, akik az anyaság kapujában vannak, hamarosan szülnek - de az is lehet, hogy ebben a pillanatban már édesanyák!

Fotó: Facebook/Görög Zita

Ezt is szeretjük