Hogy megnőtt, amióta nem láttuk! Friss fotón Görög Zita 7 éves kisfia

Görög Zita megmutatta kisfiát, és beszélt friss kapcsolatáról is a kétgyerekes Domonkossal.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nagyot változott Görög Zita élete, amióta utoljára hírt adtunk róla. 2013 májusában még egy belga üzletemberrel élt, azóta azonban már szakítottak, és új szerelem köszöntött be a gyönyörű modell életébe.

A férfit Domonkosnak hívják, és maga is kétgyermekes apa, így a modell két gyemekével, Milánnal és Lottival együtt összesen négy gyerkőc van már, akit terelgetni lehet, ha együtt mennek el valahova.

Két gyerek meg két gyerek

Ez pedig néha nem könnyű feladat, árulta el a 34 éves sztár nemrégiben az RTL Klub Reflektor magazinjában.

Arról is mesélt, a kapcsolata körülbelül fél éve tart, így még mindig az ismerkedés fázisában van, és teljes bizonyossággal nem lehet kijelenteni, hogy mennyire komoly.

Ám a modellt elnézve ő bizakodik benne, hogy a férfi személyében olyan embert talált, akivel érdemes hosszabb távban gondolkodni.

Bár új szerelmét nem mutatta meg, a kisfiát igen, vele - és a kisfiú osztálytársaival - látogatott el ugyanis az Idővándor című programra, ahol a gyerekeknek egy időutazás formájában mutatják be a történelem legfontosabb eseményeit.

Sok helyre viszi a gyerkőcöket

- Szeretem a gyermekeimet olyan különböző kulturális programokra vinni, amelyeken sokkal játékosabb formába van öntve a történelem, mint a tankönyvekben. Bár, mivel Milán és a társai még csak első osztályosok, az előadás kicsit komoly volt számukra, de mindemellett úgy gondolom, megmaradnak nekik olyan információk, amelyek később biztosan hasznukra válnak - mondta.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Azt is elárulta, Milán és Lotti két különböző egyéniség - a hatéves kislány szereti az új dolgokat, Milán már nehezebben nyit, de ettől függetlenül mindketten érdeklődő gyerkőcök, és a humoruk is nagyon jó.

Görög Zita előző párja

Nézd meg, milyen fotók készültek tavaly a modell akkori szerelméről és két gyermekéről!

Fotó: Idővándor 

Ezt is szeretjük