Csak nemrég szakított! Ezzel a pasival randizik az ismert magyar modell
Görög Zita röviddel szakítása után a V.I.P együttes egykori tagjával, Rakonczai Imrével vigasztalódik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Görög Zita nyolc év után költözött külön gyermekei apjától, Seres Attila koreográfustól. Most bevallotta, az utóbbi hetekben többször randevúzott azzal a Rakonczai Imrével, aki a kilencvenes évek egyik legismertebb magyar popzenei formációjának, a V.I.P-nak az egyik tagja volt.

A 32 éves modell élettársi kapcsolata sem indult zökkenőmentesen: a Megasztár egyik műsorvezetőjeként ismerte meg Attilát, aki akkor még nős ember volt, majd Görög Zita kedvéért tett pontot házassága végére 2004-ben.

Gyermekei a legfontosabbak számára

Szakításuk után is olyan erős baráti kapcsolatban maradtak egymással, hogy a modell ígérete szerint volt párjának vallotta be legelőször új, egyelőre alakulófélben lévő románcát a mostanában egyéni zenei karriert építő Imrével.

Egyelőre azonban nagyon óvatos, hiszen anyaként számára az a legfontosabb, hogy a lehető legnagyobb anyagi és érzelmi biztonságban tudja ötéves kisfiát, Milánt és egy évvel fiatalabb lányát, Lottit.

Ezekben a feladatokban pedig - példamutató módon - gyermekei apja is nap mint nap rengeteget segít neki.

Nem szeretné elsietni a döntést

Bár Rakonczai Imre a Blikk kérdésére nem tagadta, hogy ő és Görög Zita találkozgatnak, egyikük sem szeretné túlságosan beleélni magát az éppen csak kezdődő kapcsolatba. Bevallásuk szerint egyelőre még csak két-három randin vannak túl, és jól érzik magukat egymás társaságában.

A modell egyébként egyáltalán nem számított rá, hogy ilyen hamar érkezik meg életébe az új szerelem, de úgy érzi, mivel Seres Attilával nem haraggal váltak szét, csak barátsággá szelídültek az érzelmeik, nyitott egy újabb kapcsolatra. Bár Görög Zita elsősorban a gyerekeire koncentrál, a testmozgásra is szán időt, hiszen nagyon fontos számára, hogy formában maradjon. Bár ma már csak tanítja a modellkedést, a La Narella-divatbemutatón elért sikere rámutatott, hogy karrierje lezárultával, édesanyaként sem eshet ki a ritmusból.

Forrás: TV2

Ezt is szeretjük