10 éve tűnt el a képernyőről! A gyönyörű műsorvezető az RTL Klubon tért vissza
Görög Zita az RTL Klub új műsorvezetőjeként mutatkozott be.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Görög Zita 2002-ben aTV2 Cinematrix című műsorában debütált műsorvezetőként, majd utoljára a Megasztár első szériájának háziasszonyaként láttuk képernyőn 2004-ben. A gyönyörű modell tíz év után az RTL Klub képernyőjén tért vissza műsorvezetőként: a TRENDmánia című életmód magazin szombati adásában láthatták először a nézők.

- A munkának a pörgős része hiányzott, annyira belassultam az elmúlt években, hogy gyakran éreztem úgy, ebből ki kell törni. Dolgoztam, de nem képernyőn. Más egy feszített tempójú műsort leforgatni, mint például a rendezvényeken való háziasszonykodás - mondta az RTL Klub 8:08 - Minden reggel című műsorában.

Nézd meg, a 34 éves sztár mellett kik azok a magyar műsorvezetők, akik több év kihagyás után tértek vissza a képernyőre!

A Megasztár szerelmespárja 9 év után ment szét

A magyar tehetségkutatók tízéves történetében számos szerelem született, de van, amelyik mára már véget ért. Görög Zita a Megasztár első szériájának műsorvezetőjeként szeretett bele a koreográfus Seress Attilába. Képeken nyolc elfeledett tehetségkutatós szerelmespár. Nézd meg őket!

Ezt is szeretjük