Görög Zita bikiniben vállalja a redőket hasán: imádják fotóját az Instán

Görög Zita már nem akar minden elvárásnak megfelelni, vállalja, hogy három gyerek után nem feszes a hasa.

gorog-zita-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Görög Zita középiskolás korában kezdett modellkedni, az Amerika Egyesült Államoktól kezdve Olaszországon át Franciaországig több mint húsz országban dolgozott. 

Miután hazaköltözött, műsorvezetőként is ismert lett. A Megasztár koreográfusával alapított családot, 2007-ben megszületett fia, Milán, 2008-ban lánya, Lotti. Harmadik gyermeke focista párjától, Zsolttól született.  

Görög Zita hasa

A 43 éves, háromgyerekes sztár alakja bikiniben is irigylésre méltó, még ha ő maga nem is volt mindig elégedett minden testrészével. Az Instagram-oldalán vallotta be, hogy sokáig takargatta a hasát, mert úgy érezte, nem tökéletes, nem felel meg az elvárásoknak. Ma már másképp látja, ezért a lapozgatóba kitett egy olyan képet, amin megmutatta, ülve az ő hasa is redőződik. 

„Még Jordániában olvastam @zsofiapolos oldalán egy megható és tagadhatatlanul igaz összefoglalót a női test átalakulásáról, a folyamat szépségéről. Ha a hasunk beszélni tudna...

Az első fotón még azt láthatjátok, ahogy én is takargatom magam, azt gondolva nem insta kompatibilis a hasam. Aztán szembejött velem a bejegyzése és nagyon hálás vagyok neki, amiért emlékeztetett rá, hogy ne akarjak láthatatlan elvárásoknak megfelelni, ne bántsam magam!” - írja. 

Erős Antónia vállalja ráncait

A mai világban egyáltalán nem megszokott, hogy valaki vállalja a természetes arcát. Erős Antónia bikinifelsőben, apró ráncokkal, natúr arccal szelfizett a Bahamákon.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: Instagram/Görög Zita

Ezt is szeretjük