Megrázó vallomás: elvesztette lakását a magyar színésznő
Sztárok, akik nehéz helyzetbe kerültek
Nehéz helyzetbe kerültek a sztárok.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A népszerű tévésorozat, a Linda főszereplője karatés rendőrként mindenkin segített. Most viszont ő került nagy bajba. Görbe Nóra a pénteki Frizbiben mesél Hajdú Péternek kálváriájáról, miszerint svájci frank hitele miatt elvesztette az otthonát és egy komfort nélküli lakásba kényszerült költözni családjával.

- 2008 nyarán felvettünk egy svájci frank alapú hitelt azzal, hogy majd könnyedén túladunk a lakáson és ez csak egy pár hónapos áthidaló megoldás lesz. Felépítjük azt, amiben most lakunk és akkor kész is. Ez 6 és fél év szenvedéshez vezetett, mert ahogy mindenkinek, nekünk is megemelték a törlesztőrészletet - mesélte Görbe Nóra.

A munkálatokkal így le kellett állniuk, és hiába fizették a duplájára nőtt törlesztőrészletet, a hitel egyre csak dagadt. Végül végtörlesztéssel tudtak kiszállni, de a lakásukat elvesztették. Beköltöztek a házba, amelyik belül 90 százalékban, kívül pedig csak 50 százalékban van kész, komfort nélküli, nincs melegvíz. De ahogy fogalmazott, most már jól vannak, talán kifelé jönnek a gödörből, és egyszer talán folytatni tudják a munkálatokat. Mint mondta, ha kisírta magát a hitelek miatt, akkor veszi csak észre, hogy vannak rosszabb helyzetben lévők is.

Nem Görbe Nóra az egyetlen, aki adósságspirálba került. A Barátok közt egykori sztárja, R. Kárpáti Péter is elvesztette házát a devizahitel miatt, de Ganxta Zoliéknál is komoly anyagi gondok vannak. Bár azt hihetnénk, hogy a sztárokat nem érintik ugyanazok a gondok, mint a „kisembereket”, összeállításunkban megnézheted, kik jártak hasonló módon.

A Linda sztárjai most

Nézd meg, 30 év alatt mennyit változtak a magyar sorozat főszereplői!

Ezt is szeretjük