Ez is a Szigeten derült ki! Már az 5. hónapban van a magyar sztársportoló felesége
Kiderült, Gór-Nagy Miklós felesége már öt hónapos terhes.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Sziget Fesztiválon újabb magyar sztárról derült ki, hogy családja gyermekáldás elé néz. Gór-Nagy Miklós, világbajnok magyar vízilabdázó a csapattársaival bulizott, feleségét, Klárit valamint két és fél éves kisfiukat, Gordont otthon hagyta - amire jó oka volt.

- A feleségem most öt hónapos várandós, úgyhogy nem akartuk megkockáztatni, hogy pogózás közben valaki véletlenül meglöki a hasát, ezért egyedül jöttem el. Azt már tudjuk, hogy kislány lesz - árulta el a 31 éves sportoló elsőként az RTL Klub Reflektor című műsorában.

Múlt hét elején Sebestyén Balázs feleségét fotózták le gömbölyödő babapocakjával a VIP-részen. Másnap, augusztus 12-én az RTL Klub és a Class FM műsorvezetője a Morning Show élő adásában jelentette be, hogy kisfiának valóban kistestvére fog születni.

Fotó: Facebook/Miklós Gór-Nagy

A magyar színész 64 évesen lett ismét apa

A hazai sztárok körében sem ritka, hogy valaki idős fejjel ismét apává váljon. Székhelyi József színész 64 éves volt, amikor most hároméves kislánya, Sára világra jött. Nézd meg a 60 fölött édesapává vált magyar sztárokat és gyerekeiket!

Ezt is szeretjük