A magyar híradós titkos esküvőt szervezett egzotikus utazásukra
Gönczi Gábor a Seychelle-szigeteken is feleségül vette kisfia édesanyját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gönczi Gábor négy év együttélés után, október 13-án, az ócsai református templomban vezette oltár elé kisfia édesanyját, Ildikót. Az egyházi ceremóniát követő polgári szertartást egy kakucsi kúrián tartották, a lagziban a 120 fős vendégsereg hajnalig táncolt, másnap pedig még morzsapartit is tartottak. Az esküvői ceremónia és a lakodalom is számos meglepetést tartogatott - ez a nászúton sem változott.

Az újdonsült pár a Seychelle-szigetekre utazott, ahova a TV2 híradósa egy titkos esküvőt szervezett – erről a Best magazin több oldalas, exkluzív anyagban számol be. Talált a neten egy csapatot, akik Mahé szigetére is szerveztek esküvőket, és amikor felhívta őket, kiderült, egy magyar hölgy a projekt tulajdonosa, így mindent könnyű volt elintézni. Mivel már volt hivatalos esküvőjük, a 43 éves tévés a szimbolikus házasságkötést választotta a csomagból.

Ildikó akkor sem fogott gyanút, amikor férje arra kérte, pakolja be az útra az esküvői és a menyecskeruháját is, mert a kérést azzal indokolta, hogy az esküvőn kapkodniuk kellett, nem jutott mindenre idő, a tengerparton viszont lesz idejük, hogy szép fotókat készítsenek benne. A feleség akkor szembesült csak azzal, mi áll a háttérben, amikor a nászútjuk egyik napján megjelent reggel egy fotós, egy sminkes és egy fodrász a szobában.

- Csak ketten voltunk, a ceremónia tényleg csak rólunk szólt, nem kellett versenyt futnunk az idővel, a sötétedéssel, volt időnk mindenre, leginkább egymásra. Pezsgővel koccintottunk, felvágtuk az esküvői tortát, majd mint két gyerek, kergettük egymást a vízben. Aztán csókolóztunk, ölelkeztünk, és azok a bizonyos hiányzó, pózolós esküvői képek is elkészültek. Este gyertyafény mellett vacsoráztunk, akkor már a menyecskeruhám volt rajtam, és éjszakába nyúlóan táncoltunk – mesélte Ildikó az egzotikus, tengerparti esküvőjéről a hetilapnak.

Ezt is szeretjük