Gönczi Gábor ritkán látott fia jól megnőtt - Áron az édesapjával énekelt a színpadon
Gönczi Gábor kisfia, Áron egyre tehetségesebb.

over2-ok
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gönczi Gábor, a Tények híradósa 2016. november 15-én lett édesapa, felesége, Ildikó ekkor ajándékozta meg kisfiukkal, Áronnal. A csöppség egyre jobban kezd hasonlítani apukájára, igazi vagány kisfiú lett: ahogy a műsorvezető, ő is imádja a hangszereket.

Gönczi Gábor és együttese, a Smile Rock Circus zenekar augusztus utolsó hétvégéjén az Újpesi Városnapokon lépett fel, ahová elkísérte őt szerelme, Ildi, valamint kisfia is. Látszik, hogy Áron nem egy félénk kisfiú, bátran fellépett a színpadra apukája mellé, hogy együtt énekelhessenek - a rajongók legnagyobb örömére.

A híradós 2019 áprilisában a FEM3 Café vendégeként elárulta, hogy kisfiát különleges tehetséggel áldotta meg a sors, már most elképesztően dobol és énekel, látszik, volt kitől örökölnie tehetségét és a zene iránti rajongását.

- Párom, Ildi is zenél, nagyon sokféle hangszer van otthon, nekem is van zenekarom, neki is van egy zenekara. (…) Áronnak volt egy gitáros korszaka, amikor állandóan a Highway to Hell szólt, és most egy elképesztő dobmánia látszik nála kiteljesedni, magától elkezdett ritmust játszani - mesélte büszkén a műsorban a tévés, akinek dobos ismerősei is felfigyeltek az ifjú tehetségre.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen nagy már Gönczi Gábor ritkán látott kisfia, Áron.

Ezt is szeretjük