Pattanásig feszült a helyzet Gombos Edina házasságában
Gombos Edina és férje házassága látszólag felhőtlen, ám Alberto családja nehezen viseli unokájuk távollétét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gombos Edina Kubában ismerte meg férjét, Albertót, akivel 2004-ben álltak az oltár elé. 2008. október 22-én született meg első gyermekük, Miranda, és habár úgy tűnhet, hogy a házasságukban minden a legnagyobb rendben, ez korántsincs így.

Képek: Europress, gombosedina.hu

A műsorvezetőnő a Storynak adott interjújában osztotta meg a nyilvánossággal, hogy férje családjának óriási problémát okoz, hogy fiuk a messzi Magyarországon telepedett le, és emiatt alig-alig találkozhatnak vele. Az pedig különösen fáj nekik, hogy unokájukat szinte nem is ismerik.

Pedig Edina mindent elkövet, hogy enyhítse fájdalmukat, a hatalmas számlák ellenére rendszeresen tartják telefonon a kapcsolatot, és mindig elküldik a kis csöppség fotóit és videóit postán.

Anyósánál betelt a pohár

Edina anyósa, Maria Elena azonban megelégelte a helyzetet, amire minden oka meg is volt, hiszen tavaly januárban látta utoljára imádott unokáját. Ezért Edina elmondása szerint azt fontolgatja, hogy Európába költözik.

Ezzel önmagában nem is volna semmi probléma, hiszen Elena már járt hazánkban Alberto egyetlen testvérével, Vivianával, és tetszett nekik, amit itt láttak, ám Edina apósának esze ágában sincs elhagyni Kubát.

Kettészakadhat a család

Alberto édesapja ugyanis egy diszkót működtet Havannában, ami ottani viszonylatban nagyon jól jövedelmez. Ám retteg attól, ha mindent hátrahagyna, miből és hogyan élne meg, pedig Elena nem is Budapestre, hanem a könnyebb megélhetés reményében  Spanyolországba költözne szívesen.

Gombos Edina elmondása szerint pattanásig feszült a helyzet, fennáll a lehetősége ugyanis annak, hogy férje családja kettészakad.

A problémát pedig egyelőre nem sikerült megoldaniuk, így jelen pillanatban nem tehet mást, mint hogy támogatja párját, akit szintén nagyon megviseltek a szomorú fejlemények.

Ezt is szeretjük