Megdöbbentő! Gombos Edina genetikailag módosítja magát
Gombos Edina pluszkilóitól egy olyan diéta segítségével szabadul meg, amely genetikailag fejti ki hatását.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nyár közeledtével bizony egyre több hölgy döbben rá, hogy alakja korántsem olyan, mint amit szívesen megmutatna a strandon bikiniben. A karcsú idomok visszanyerésére számos módszer létezik, amelyek közül Gombos Edina is megtalálta a neki legszimpatikusabbat.

A 33 éves műsorvezető a napokban volt a Mokka vendége, ahol nem rejtette véka alá, hogy amikor meglátja magát otthon a tévé képernyőjén, egyáltalán nem elégedett a látvánnyal, ezért döntött úgy, hogy egy különleges diétába kezd.
Tíz kilót akar leadni

Edina saját bevallása szerint túlságosan gömbölyűnek tartja magát, méghozzá egy töltött galambnak, ahogyan ő fogalmazott. Nem titkolta el, hogy kislánya megszületése óta mintegy tíz kilót szedett magára, és ettől szeretne megszabadulni a következő hónapok során.

Az Aktív és a Magellán egykori műsorvezetője elmondta, hogy az édesgyökérhez fordult segítségért, mivel a növény kivonatának hatóanyaga képes kikapcsolni a hízásért felelős gént.
Nem kell koplalnia

Edina hozzátette, hogy azért esett erre a választása, mert így nem kell drasztikusan megváltoztatnia például az étrendjét, és azt ehet, amit akar, a szakértő szerint pedig még így is garantált a havi minimum két kilogramm fogyás.

A Mokka házigazdái természetesen elmondták neki, hogy 60 kiló felett is elbűvölően néz ki, őt azonban nem lehetett meggyőzni, mivel elmondása szerint maga miatt akar a túlsúlyától megszabadulni.

A természetes módszer tehát nem követeli meg a koplalást a fogyni vágyóktól, ehelyett a szervezetet módosítja genetikailag.

A csinos műsorvezető bizakodónak tűnik, novemberben pedig majd kiderül, bevált-e szokatlan fogyókúrája.

Fotók: Europress, gombosedina.hu

Ezt is szeretjük