Gombos Edina 5 éve költözött Amerikába családjával - Ezzel foglalkozik Floridában

Gombos Edina és családja számára nehéz volt az újrakezdés Floridában, de egy pillanatig sem bánták meg.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gombos Edina bő tíz évig a Sláger Rádió hírszerkesztő-hírolvasójaként volt ismert, 2002-ben pedig televíziós műsorvezetőként is megszerette az ország, a TV2-nél több mint tíz évig vezetett műsorokat. 

2015 elején még láthattuk a képernyőn, márciusában megszületett kisfia, Matteo, majd júliusban felkerekedett férjével, illetve két gyermekükkel, és maguk mögött hagyva magyarországi életüket, az Amerikai Egyesült Államokba költöztek.

Gombos Edina Floridában él öt éve 

Floridában kezdtek új életet, ami nem volt egyszerű egy négy hónapos babával és egy iskolakezdés előtt álló hatéves kislánnyal. Eladták magyarországi házukat, a bútoraikat, és három bőrönddel repülőre szálltak. Gombos Edina posztjában azt írta, bármilyen nehéz is volt az újrakezdés, nem bánták meg egy pillanatig sem, és jókor, jó időben hozták meg a döntést, mert ma már nem biztos, hogy lenne merszük hozzá. 

A 24.hu internetes oldalnak is azt mondta 2020 májusában, hogy biztosan vannak dolgok, amik jobbak Magyarországon, de összességében csak nyertek a Floridába költözéssel. 

- Szabadabban, boldogabban, kevesebb feszültséggel, aggodalmaskodással élünk. Rengeteget fejlődtünk, máshogy gondolkodunk, nyitottabbak lettünk, kaptunk egy más kultúrát, nyelvet, látásmódot. Mentalitást váltottunk. Sok pozitívuma tud lenni egy ilyen költözésnek.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Férje, Alberto IT-szakemberként dolgozik, Gombos Edina pedig kommunikációs szakemberként. Amerikai életükről először a Facebook-oldalán számolt be, majd 2019 októberében elindította Itt van Amerika! című YouTube-csatornájukat. 

A TV2 csatornánál 2015-ben babapocakkal is láthattuk a képernyőn.
A TV2 csatornánál 2015-ben babapocakkal is láthattuk a képernyőn.
Fotó: TV2

- Soha nem titkoltam, hogy saját médiavállalkozásom van. Cégek médiamegjelenéseit, kommunikációit támogatom, segítem. Az ügyfeleim között magyarok is vannak, köztük egy olyan kétfős óceánmentő csapat, ami a legjelentősebb környezeti katasztrófára kínál majd megoldást. Velük közösen most azon dolgozom, hogy a világ megismerje a találmányukat és a projektjüket, a Poseidont - osztotta meg a hírportállal.

Oroszlán Szonja philadelphiai élete

Oroszlán Szonja alig diplomázott le a Színművészetin, máris beindult a karrierje a Valami Amerikával. Itthon az egyik legismertebb és legkeresettebb színésznő volt - előfordult, hogy hat szerepet játszott párhuzamosan -, öt évvel ezelőtt mégis Amerikába költözött. Pennsylvania államban, Philadelphiában él, és bár a tengerentúlon is volt pár színészi munkája, ma már nem forgat, és nem szerepel színházban.

Ezt is szeretjük