A 2011-es Glamour-gála legdögösebb sztárjai

A Glamour olvasói 2011-ben is megválasztották az év legjobb nőit - a partira elegánsan érkezett.

Dia

 	Tóth Gabi 	Tóth Gabit harmadik alkalommal jelölték a Glamour Women of the Year díjátadó gálán, és 2011-ben végre a díjat is elvihette. Mint mindig, most is vagány szerelést választott az eseményre. 	Kapcsolódó képgaléria: 	A 2012-es Story-gála legdögösebb sztárjai »

Tóth Gabi

Tóth Gabit harmadik alkalommal jelölték a Glamour Women of the Year díjátadó gálán, és 2011-ben végre a díjat is elvihette. Mint mindig, most is vagány szerelést választott az eseményre.

Kapcsolódó képgaléria:
A 2012-es Story-gála legdögösebb sztárjai »

Dia

	Dammak Jázmin	Az egykori Miss Hungary kétségtelenül az este egyik legtündöklőbb szépsége volt, lila selyemruhája remekül passzolt barna bőréhez.

Dammak Jázmin

Az egykori Miss Hungary kétségtelenül az este egyik legtündöklőbb szépsége volt, lila selyemruhája remekül passzolt barna bőréhez.

Dia

 	Gryllus Dorka 	Gryllus Dorka vehette át az év legjobb színésznőjének járó díjat, melyre saját bevallása szerint nem számított. Nem csak tehetséges, gyönyörű is, a klasszikus vonalú ruha remekül állt rajta - kiegészítőként pedig Lakatos Márk szolgált, aki egy percre sem tágított mellőle. 	Kapcsolódó cikk: 	Kivirult a terhességtől! Gryllus Dorka megmutatta pocakját » 	 

Gryllus Dorka

Gryllus Dorka vehette át az év legjobb színésznőjének járó díjat, melyre saját bevallása szerint nem számított. Nem csak tehetséges, gyönyörű is, a klasszikus vonalú ruha remekül állt rajta - kiegészítőként pedig Lakatos Márk szolgált, aki egy percre sem tágított mellőle.

Kapcsolódó cikk:
Kivirult a terhességtől! Gryllus Dorka megmutatta pocakját »
 

Fotó: Red Lemon

Dia

 	Lilu 	A mindig mosolygós Lilunak megvolt az oka az örömre, hiszen ő lett az év műsorvezetője - színes ruhájában ragyogóan festett. 	Kapcsolódó szavazás: 	Melyik ruhában szexibb Lilu? »

Lilu

A mindig mosolygós Lilunak megvolt az oka az örömre, hiszen ő lett az év műsorvezetője - színes ruhájában ragyogóan festett.

Kapcsolódó szavazás:
Melyik ruhában szexibb Lilu? »

Dia

 	Janicsák Veca 	Az X-Faktor felfedezettje a legszebb haj tulajdonosának járó elismerésben részesült, ám dögös ruhája is vonzotta a tekinteteket, melyet Nanushka tervezett.

Janicsák Veca

Az X-Faktor felfedezettje a legszebb haj tulajdonosának járó elismerésben részesült, ám dögös ruhája is vonzotta a tekinteteket, melyet Nanushka tervezett.

Fotó: Red Lemon

Dia

 	Gallusz Niki 	Gyönyörű színésznőnk csodaszép bézs kisestélyit viselt, melyet ezüst és csipke tett még különlegesebbé. 	Kapcsolódó cikk: 	Gallusz Niki élő adásban vállalta fel másságát » 	 

Gallusz Niki

Gyönyörű színésznőnk csodaszép bézs kisestélyit viselt, melyet ezüst és csipke tett még különlegesebbé.

Kapcsolódó cikk:
Gallusz Niki élő adásban vállalta fel másságát »
 

Dia

 	Détár Enikő, Fésűs Nelly és Ladinek Judit 	Az eseményről a Dívák Éjszakája trió tagjai sem hiányoztak, akik ezúttal is összeöltöztek - hozva a tőlük megszokott szexi formájukat.

Détár Enikő, Fésűs Nelly és Ladinek Judit

Az eseményről a Dívák Éjszakája trió tagjai sem hiányoztak, akik ezúttal is összeöltöztek - hozva a tőlük megszokott szexi formájukat.

Dia

	Bódi Sylvi	A barna modell a Glamour-gálán sem rejtegette hosszú lábait, fehér pántnélküli koktélruhát viselt.

Bódi Sylvi

A barna modell a Glamour-gálán sem rejtegette hosszú lábait, fehér pántnélküli koktélruhát viselt.

Dia

 	Palvin Barbara 	A mindössze 18 éves Palvin Barbarát választották az olvasók az év modelljének, a babaarcú szépség csillogó arany ruhát viselt. 	Kapcsolódó képgaléria: 	A legismertebb magyar modellek »

Palvin Barbara

A mindössze 18 éves Palvin Barbarát választották az olvasók az év modelljének, a babaarcú szépség csillogó arany ruhát viselt.

Kapcsolódó képgaléria:
A legismertebb magyar modellek »

Dia

	Szabó Zsófi és Sarka Kata	Szabó Zsófi ezúttal meglepően zárt, mégis vagány szettben jelent meg, ám Hajdú Péter neje annál sejtelmesebb miniruhában pózolt.

Szabó Zsófi és Sarka Kata

Szabó Zsófi ezúttal meglepően zárt, mégis vagány szettben jelent meg, ám Hajdú Péter neje annál sejtelmesebb miniruhában pózolt.

Dia

 	Demmer Erika 	Bár a dundi modellek között tartják számon Demmer Erikát, a csodaszép manöken igencsak messze áll a kövérségtől. Ezt a Glamour kifutóján is bizonyította rövid kombinéjában, a partin pedig földig érő pink estélyit viselt. 	Kapcsolódó cikk: 	Fehérneműben is vállalja kerek idomait Demmer Erika »

Demmer Erika

Bár a dundi modellek között tartják számon Demmer Erikát, a csodaszép manöken igencsak messze áll a kövérségtől. Ezt a Glamour kifutóján is bizonyította rövid kombinéjában, a partin pedig földig érő pink estélyit viselt.

Kapcsolódó cikk:
Fehérneműben is vállalja kerek idomait Demmer Erika »

Dia

	Horgas Eszter	Horgas Eszter meglehetősen extrém összeállítást viselt: romantikus, horgolt díszítésű ruhájához állatmintás harisnyát választott.

Horgas Eszter

Horgas Eszter meglehetősen extrém összeállítást viselt: romantikus, horgolt díszítésű ruhájához állatmintás harisnyát választott.

Ezt is szeretjük
Fotó: