A 2016-os Glamour-gála szerelmespárjai
Képeken a 8. Glamour Women of the Year díjátadó gála szerelmespárjai. Nézd meg a sok turbékoló hírességet!

Dia

	Szellő István és Gubík Ági	Az RTL Klub híradósa és a csatorna sorozatában, Barátok köztben is szereplő gyönyörű színésznő egy éve alkot egy párt, a nyolcadik Glamour-gálán úgy ragyogtak, mint a friss szerelmesek.  

Szellő István és Gubík Ági

Az RTL Klub híradósa és a csatorna sorozatában, Barátok köztben is szereplő gyönyörű színésznő egy éve alkot egy párt, a nyolcadik Glamour-gálán úgy ragyogtak, mint a friss szerelmesek.  

Fotó: Glamour

Dia

 	Iszak Eszti és Dobrády Ákos 	Az énekes és a VIVA TV műsorvezetője 2014 eleje óta jegyesek, a sztárpár az esküvőt sem szeretné sokáig húzni.

Iszak Eszti és Dobrády Ákos

Az énekes és a VIVA TV műsorvezetője 2014 eleje óta jegyesek, a sztárpár az esküvőt sem szeretné sokáig húzni.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

 	Debreczeni Zita és Gianni 	A modellből lett fotós és a műsorvezető, étterem-tulajdonos a 2015-ös Glamour-gálán vállalták fel a nagy nyilvánosság előtt, hogy egy párt alkotnak. Idén szintén kéz a kézben érkeztek

Debreczeni Zita és Gianni

A modellből lett fotós és a műsorvezető, étterem-tulajdonos a 2015-ös Glamour-gálán vállalták fel a nagy nyilvánosság előtt, hogy egy párt alkotnak. Idén szintén kéz a kézben érkeztek

Fotó: Glamour

Dia

 	Caramel és felesége, Szilvi 	Ezúttal az énekes volt az, aki elkísérte feleségét, Molnár Szilágyi Szilviát ugyanis A legjobb közösségi médiasztár kategóriában jelölték - végül egy különdíjjal térhetett haza.

Caramel és felesége, Szilvi

Ezúttal az énekes volt az, aki elkísérte feleségét, Molnár Szilágyi Szilviát ugyanis A legjobb közösségi médiasztár kategóriában jelölték - végül egy különdíjjal térhetett haza.

Dia

 	Edvin Marton és Adrienn 	A hegedűművész gyönyörű feleségével, két fia édesanyjával érkezett a 2016-os Glamour-gálára. 2009-ben házasodtak össze, szemmel láthatóan még mindig bolondulnak egymásért.

Edvin Marton és Adrienn

A hegedűművész gyönyörű feleségével, két fia édesanyjával érkezett a 2016-os Glamour-gálára. 2009-ben házasodtak össze, szemmel láthatóan még mindig bolondulnak egymásért.

Dia

 	Csisztu Zsuzsa és férje 	A DIGI TV műsorvezetője férjével, két fia édesapjával, dr. Ketskés Norberttel partizott a Glamouron. 

Csisztu Zsuzsa és férje

A DIGI TV műsorvezetője férjével, két fia édesapjával, dr. Ketskés Norberttel partizott a Glamouron. 

Dia


            	Kulcsár Edina és szerelme
            	A TV2 műsorvezetője a 2016-os Glamour-gálán jelent meg először új szerelmével, Andrással.

Kulcsár Edina és szerelme

A TV2 műsorvezetője a 2016-os Glamour-gálán jelent meg először új szerelmével, Andrással.

Fotó: Glamour

Dia

 	Kárpáti Rebeka és szerelme 	A TV2 Jóban Rosszban című sorozatának fiatal színésznője el sem mozdult új szerelme oldaláról.

Kárpáti Rebeka és szerelme

A TV2 Jóban Rosszban című sorozatának fiatal színésznője el sem mozdult új szerelme oldaláról.

Dia

 	Muri Enikő és vőlegénye 	A színésznő-énekesnő és vőlegénye le sem tagadhatnák, hogy fülig szerelmesek. A pár a tervek szerint idén nyáron egy nagy lagzi keretében kel egybe.

Muri Enikő és vőlegénye

A színésznő-énekesnő és vőlegénye le sem tagadhatnák, hogy fülig szerelmesek. A pár a tervek szerint idén nyáron egy nagy lagzi keretében kel egybe.

Dia

 	Solti Ádám és menyasszonya 	A Barátok közt színésze szinte egész este el sem engedte gyönyörű jegyese kezét. 

Solti Ádám és menyasszonya

A Barátok közt színésze szinte egész este el sem engedte gyönyörű jegyese kezét. 

Ezt is szeretjük
Fotó: