Elbűvölő szőkeség! A Megasztáros Giorgio végre megmutatta barátnőjét
Giorgio és kedvese, Ági még csak egy hónapja alkotnak egy párt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden bizonnyal sokan emlékeznek még Giorgióra, aki a Megasztár ötödik szériájában tűnt fel, és akiről azt mondta Eszenyi Enikő, hogy született showman, aki pillanatok alatt elképesztő hangulatot képes varázsolni a színpadon.

A 25 éves énekesről a TV2 népszerű tehetségkutató műsora óta viszonylag keveset hallhattunk, ám a legfrissebb hírek életébe váratlanul beköszöntött a szerelem, amit ő maga is megerősített hivatalosan.

Egy éve alkotnak egy párt

Az egykori megasztár az Aktívban mutatta be új barátnőjét, Ágit, akivel már négy éve ismerik egymást, ám kapcsolatuk csak a közelmúltban vett romantikus fordulatot - hivatalosan ugyanis csak egy hónapja alkotnak egy párt.

A szerelmesek a közelmúltban a Fővárosi Állat- és Növénykertben randevúztak, ahová elkísérte őket az Aktív stábja is, ők pedig örömmel meséltek a nézőknek bimbózó románcukról.

- Nagyon egymásra találtunk, mert ugye nekem a teknős, az ilyen kabbalaszerűségem, a teknős és a kacsa, ez a kettő a kedvenc állatunk, de a kecske és az orángután, amit még nagyon szeretünk - árulta el Giorgio.

Képes a kompromisszumokra

Ági egyébként nagyon elégedett a fiatal énekessel, aki elmondása szerint odafigyel rá, és sok más pasival ellentétben hajlandó kompromisszumokat is kötni boldogságuk érdekében.

- Nagyon odafigyel arra, hogy én mit szeretnék, hogy ha például én kitalálok egy programot, ahová el szeretnék menni, akkor ő nagyon megértő, abszolút kompromisszumkész minden tekintetben - nyilatkozta Ági.

Giorgio pedig csak annyit fűzött hozzá ehhez a feltárulkozó és szívből jövő vallomáshoz, nem kevés öniróniáról tanúbizonyságot téve, hogy ő bizony papucs, és kész - ám ezt minden bizonnyal nem gondolta teljesen komolyan.

Ezt is szeretjük