"Mindegy, hogy fiú lesz vagy lány" Alig várja, hogy apa legyen a magyar sztár
A Nagy Duett egyik fellépője, Gianni legfőbb vágya, hogy végre családot alapíthasson.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a pasik köztudottan később érnek meg, mint a nők, többségük a harmadik iksz után a karrier mellett a családot is tervei közé emeli.

Nincs ezzel másképp az olasz származású Gianni sem, aki idén áprilisban ünnepelte 39. születésnapját.

Természetes szépséget akar

Bár az ember azt hinné, hogy sármjával és temperamentumával bárkit könnyedén levesz a lábáról, az olasz szívtipró már hónapok óta egyedül van.

Pedig ahogyan a Tabu Tv riporterének is elmondta, már nagyon vágyik egy társra, és a családalapítással sem akar sokáig várni.

Bár gyakran hallani, hogy a mai világban milyen nehéz helyzetben vannak a nők, ha normális kapcsolatot akarnak, a tévés elmondása szerint a férfiaknak sem könnyebb, hiszen rengeteg elvárásnak kell megfelelniük.

Mindenesetre Gianni minden erejével arra akar koncentrálni, hogy megtalálja a számára ideális nőt, akiről egészen konkrét elképzelései vannak.

- Olyan nőt szeretnék, aki önzetlen, intelligens és van humora - vallotta.

Mindegy, hogy lány vagy fiú lesz

Ami a külsőségeket illeti, A Nagy Duett fellépője egy természetes szépségre vágyik, aki mosolyával varázsolja el, de a szép, ápolt kezeket is elengedhetetlennek tartja. 

Azt már kevésbé tartja fontosnak, hogy az illető tudjon olaszul, mint mondta, majd ő megtanítja választottját, ha igényli.

Úgy tűnik, Gianni valóban komolyan gondolja a társkeresést, hiszen a gyerektémáról is meglepő őszinteséggel mesélt.

- Mindegy, hogy fiú lesz vagy lány, fő, hogy egészséges legyen - mondta, és azt is elárulta, hogy akár két-három lurkót is szeretne.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük