Borzalmas dologról vallott a magyar műsorvezetőnő! Eddig nem beszélt róla
Drá­mai val­lo­mást tett a Class FM műsorvezetője, Gévai Juli.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Gévai Juli, az 1989-ben induló Kölyökidő című ifjúsági műsorban tűnt fel először, jelenleg pedig a Class FM Morning Show-jában vezeti saját rovatát.

Az egykori gyereksztár - aki egy kisfiú és kislány édesanyja - megrázó témával készült a minap a hallgatóknak. A gyerekkori molesztálás és zaklatás kapcsán mondta el saját véleményét, amelyből az is kiderült, 12 évesen ő maga is átélte ezeket a borzalmakat.

- Sajnos ebbe én is belecsúsztam. Azóta rengeteget gondolkozom azon, hogy észreveszem-e majd, ha a gyerekeim is ilyen helyzetbe kerülnek. Ami velem történt, az azért történt, mert ezekről a dolgokról az édesanyámmal nem lehetett beszélni. Egy rokonommal történt az eset, és ráadásul egy olyan élethelyzetben, amikor a szüleim váltak és hozzájuk kerültem. Tudtam, ha bedobom otthon ezt a témát, csak tetézem a bajt, illetve azt is tudtam, hogy akkora botrány lesz, hogy az egész családdal megszakad a kapcsolatunk - mondta őszintén a reggeli műsorban.

- Undorodtam ettől az egész szituációtól és inkább praktikákat találtam ki, hogy ne kelljen kettesben maradnom vele. Rémes, mert egy 12 éves gyereknek nem lenne szabad ezen gondolkoznia. Sokat agyaltam azon, ha most szembetalálkoznék vele, mit tennék, ráborítanám-e az asztalt, elküldeném-e őt a fenébe vagy megtépném. Fura szégyen jár át, azt érzem, hogy nem tudnám neki azt mondani, amit megérdemelne - vallotta be.

Felnőttek a Kölyökidő tinilányai

Nézd meg összeállításunkban, kinek hány gyerkőce született, és mivel foglalkozik éppen!

Fotó: MTVA

Ezt is szeretjük