Már 17 éves Gesztesi Károly második fia - Márkó ennyire hasonlít az apjára
Gesztesi Károly fia, Márkó le sem tagadhatná az apját.

gesztesi-márkó-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gesztesi Károlynak összesen öt gyermeke született, négy fiú és egy lány. Legelső fia, Máté 1990-ben született első feleségétől, Csarnóy Zsuzsannától. Élettársa, Nikoletta a '90-es években két fiúval ajándékozta meg a színészt: Márkóval és Dáviddal. A harmadik felesége, Liptai Claudia 2006-ban hozta világra közös kislányukat, Pankát. Később egy nagy fordulat történt a színész életében: 2008-ban második felesége egy újabb fiút szült neki, Áront. 

Márkó zenészként is kipróbálta magát

Gesztesi második fia, Márkó kísértetiesen hasonlít édesapjára, azonban a színészet helyett a zenei pályát választotta. Még tanul, a jövő évben fog érettségizni, de már most próbálgatja a szárnyait, erről a TV2-n futó Mokka egyik adásában beszélt. 

gesztesi-márkó
Fotó: TV2/Mokka

- Kiskorom óta írok dalszövegeket, verseket, de ezeket soha nem mutattam meg senkinek, csak néha apának, közeli barátoknak. Aztán jött egy lehetőség, hogy a barátommal csináljunk egy zenét - mesélte Márkó, akinek a videoklipje zenésztársával, Horváth Milánnal idén márciusban jött ki Tetszik ez a lány címmel.

- Még nem tudom, hogy mi az utam, most próbálgatom magamat - tette hozzá Márkó, aki elárulta azt is, hogy a színészet az a pálya, amit nem szívesen csinálna.

Gesztesi Károly fia debütáló daláról elmondta, hogy félt attól, milyen lesz, de kellemes meglepetést okozott neki. A színész a fiával való kapcsolatáról is vallott, ami szerinte nagyon jó.

- Vannak viharok, de rövidek. Nagyon őszinték vagyunk egymással, ennek következménye, hogy néha egy-egy hangos szó elhagyja a szánkat - tette hozzá Gesztesi Károly. 

Már ilyen nagylány Gesztesi Panka

Gesztesi Károly és Liptai Claudia közel tíz éven át tartó kapcsolatából egy gyermek született, Panka. A kislány 2006 nyarán látta meg a napvilágot. Képes összeállításunkban megnézheted, mekkorát nőtt Panka.

Ezt is szeretjük