Jakupcsek Gabriella lánya kiköpött az anyja - Emma már ilyen nagy
Jakupcsek Gabriella kislánya már kilencéves.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Jakupcsek Gabriella 2009 januárjában adott életet kislányának, Emma Rózának, aki, ahogy cseperedik, egyre inkább kezd a híres anyukájára hasonlítani. Az egykori műsorvezetőnek első házasságából már született két fia, Bálint 1985-ben, Marcell pedig 1988-ban. Az 55 éves sztáranyuka odáig van kislányáért, ez pedig a legutóbbi, Nők Lapjának adott interjújából is jól kivehető.

Emma elsőbbséget élvez az életében

Jakupcsek Gabriella elmondta, hogy Emma születése pillanatában elhatározta, hogy kislányára sokkal több időt szentel, mint a fiaira.

- A fiaim gyerekkorában még párhuzamosan futott egymással az anyaság és a karrierem, ezért folyamatosan lelkiismeret-furdalásom volt, de ma már elengedtem a megfelelési kényszereket. Ajándék ez a késői anyaság, úgy érzem. Emmának kétségtelenül koncentráltabb figyelem jut, mint a fiúknak annak idején, viszont nagyon meg kellett tanulnia alkalmazkodni hozzánk, hiszen több szempontból sem átlagos az életünk - magyarázta a lapnak.

Emma fiatal kora ellenére már nagyon önálló, érdeklődő típus, így bármiről lehet vele beszélgetni, azonban már nem ő a legkisebb a családban, ugyanis Jakupcsek nagymama lett. Kislány unokája az év elején született meg.

Az egykori műsorvezető a mai napig sokat dolgozik, hiába nem látható a tévé képernyőjén. Kommunikációs céget vezet, írja a harmadik könyvét, emellett még egy online videósorozatot is készít.

Liptai Claudia lánya is nagyot nőtt

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy mennyit nőtt az elmúlt évek alatt Liptai Claudia gyönyörű kislánya, Gesztesi Panka.

Ezt is szeretjük