Fotó! Geszler Dorottya ragyogott a reggeli műsorban
Még mindig jól mutat a képernyőn
Geszler Dorottya 44 évesen is csodásan mutat a képernyőn.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Geszler Dorottya nevét akkor ismerte meg az ország, amikor 1989-ben a Miss Hungary harmadik helyezettje lett, és még ugyanebben az évben a Magyar Televíziónál kezdett el dolgozni. Olyan műsorokban láthattuk, mint a Sportszombat, a Popkorong, a Játék határok nélkül, a Zenebutik vagy a Telemázli.

25 év elteltével még mindig csodásan mutat a képernyőn, ezt megállapíthatták az RTL Klub nézői is. A 44 éves sztár nem véletlenül néz ki remekül, bő nyolc évvel ezelőtt életmódot váltott, és többek között pilatesoktatóként is dolgozik. Ezt a mozgásformát a kismamáknak is ajánlja.

- A pilátes nagyon jó a szülés előtt, mert a hasizmokat, a törzsizmokat nagyon hatékonyan mozgatja, a gerincre is jótékony hatással van, és mivel kíméli az ízületeket, az újrakezdésre is nagyon-nagyon alkalmas, így szülés után is.
Fontos a változatosság is, mi most egy kolleganőmmel nyáron Aqua pilatest csinálunk, és nagyon szeretik - mesélte a 8:08 - Minden reggel pénteki adásában.

A Játék határok nélkül című műsor még az idén új részekkel jelentkezik a köztévén, melyeket Magyarországon forgattak. A hazánkban először 1993-ban sugárzott produkció első műsorvezetője Geszler Dorottya volt. Emlékszel a többi háziasszonyra is? Nézd meg, hogyan néztek ki a kilencvenes években, és milyenek napjainkban!

Fotó: RTL Klub/8:08 - Minden reggel

Facebook-kép: Köö Adrien

Ezt is szeretjük