Az 51 éves Geszler Dorottya csillogó miniruhát húzott: ennyire dögös volt a premieren

A Gucci-ház díszbemutatóján Geszler Dorottya mellett Nyári Dia és Lola is vonzotta a tekinteteket.

geszler-dorottya-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az olasz luxus divatmárkát, a Guccit senkinek nem kell bemutatni. A ruhák, kiegészítők, lábbelik egyediek és különlegesek, ahogy a dinasztia története is érdekes. A gazdag család életében természetesen botrányok is előfordultak. 

Ezek egyikét filmesítette meg a világhírű rendező, Ridley Scott: a film 1995-ben játszódik és bemutatja Maurizio Gucci olasz üzletember és a Gucci divatház vezetőjének meggyilkolását, illetve annak következményeit. A gyilkosságot elhagyott felesége, Patrizia Reggiani szervezte meg. 

Geszler Dorottya A Gucci-ház premierjén

A Gucci-ház (House of Gucci) november 25-től látható a magyar mozikban a Fórum Hungary forgalmazásában. Az életrajzi-bűnügyi filmben olyan sztárok szerepelnek, mint Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons, Salma Hayek vagy Al Pacino. A 157 perces alkotás díszbemutatóját kedd este tartották, azon számos hazai híresség is részt vett.

Köztük volt Geszler Dorottya is, aki nagyon dögösen lépett a vörös szőnyegre: az 51 éves sztár csillogó miniruhában állt a fotósok elé. A hosszú ujjú blézerruha alá fekete csipke felsőt és fekete combcsizmát húzott. Képes összeállításunkban megnézheted, kik voltak a premier legcsinosabb sztárjai.  

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: Profimedia/Trenka Attila

Ezt is szeretjük