Az 51 éves Geszler Dorottya csillogó miniruhát húzott: ennyire dögös volt a premieren

A Gucci-ház díszbemutatóján Geszler Dorottya mellett Nyári Dia és Lola is vonzotta a tekinteteket.

geszler-dorottya-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az olasz luxus divatmárkát, a Guccit senkinek nem kell bemutatni. A ruhák, kiegészítők, lábbelik egyediek és különlegesek, ahogy a dinasztia története is érdekes. A gazdag család életében természetesen botrányok is előfordultak. 

Ezek egyikét filmesítette meg a világhírű rendező, Ridley Scott: a film 1995-ben játszódik és bemutatja Maurizio Gucci olasz üzletember és a Gucci divatház vezetőjének meggyilkolását, illetve annak következményeit. A gyilkosságot elhagyott felesége, Patrizia Reggiani szervezte meg. 

Geszler Dorottya A Gucci-ház premierjén

A Gucci-ház (House of Gucci) november 25-től látható a magyar mozikban a Fórum Hungary forgalmazásában. Az életrajzi-bűnügyi filmben olyan sztárok szerepelnek, mint Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons, Salma Hayek vagy Al Pacino. A 157 perces alkotás díszbemutatóját kedd este tartották, azon számos hazai híresség is részt vett.

Köztük volt Geszler Dorottya is, aki nagyon dögösen lépett a vörös szőnyegre: az 51 éves sztár csillogó miniruhában állt a fotósok elé. A hosszú ujjú blézerruha alá fekete csipke felsőt és fekete combcsizmát húzott. Képes összeállításunkban megnézheted, kik voltak a premier legcsinosabb sztárjai.  

Cover-fotó: Profimedia/Trenka Attila

Ezt is szeretjük