Gáspár Bea múlt héten a családi pótlékot várta - Most egy luxusszállodában lazítanak Bécsben
Gáspár Győzőék bécsi kiruccanással ünnepelték Virág születésnapját.

gyozike-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Győzőre és családjára az utóbbi hónapokban rájárt a rúd. Áprilistól azzal volt tele a sajtó, hogy költségvetési csalás és sikkasztás miatt nyomoz ellene a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, és hiába nyert Gáspár Bea májusban az RTL főzőműsorában tízmilliót, azt is viheti a NAV. Júniusban a 444 azt írta, közel 200 milliót vittek el Győzike széfjéből. Múlt héten azzal kerültek címlapra, hogy nagyon komoly anyagi gondjaik vannak, Bea asszony a Színes Ásznak azt nyilatkozta, hogy már a családi pótlékot várja, olyan rosszul állnak. 

- Anyagilag most nagyon le vagyunk nullázva. Ilyesmi még sosem fordult elő! Életemben nem kellett a családi pótlékra hagyatkoznom, most azonban tűkön ülve várom. Ha így haladunk, eljutok oda, hogy az ételt sem tudom kifizetni!  - mondta. 

Úgy tűnik, a Gáspár család mégsem úgy várja a családi pótlékot, mint más rászoruló családok, mert Gáspár Virág 15. születésnapját szerdán Bécsben ünnepelték, és az ötcsillagos DO & CO Hotel Viennából posztoltak fotót. 

Győzike további fotókat is posztolt a Facebookon, amik azt mutatják, hogy a Stephansdomra, vagyis a Szent István-székesegyházra néző luxushotelben kibéreltek egy pazar lakosztályt. 

Természetesen a 15 éves Virág születésnapján is készültek fotók, ezekből is megosztott néhányat. 

A kommentelők közül többen tanácsolták neki, hogy a Mariahilfer Straßét, Bécs egyik legismertebb és leghosszabb bevásárlóutcáját semmiképp se hagyja ki.  Most már talán ki tudja mondani helyesen. 

Gáspár Győző kisebbik lánya, Virág mindössze hároméves volt, amikor az egész ország megismerte a Győzike Show-ban. Mára a hisztis kislányból komoly tinédzser lett, aki idén ballagott el az általános iskolából. 

Ezt is szeretjük