Gáspár Evelin kifakadt a Mokkában - Hazug pletykát terjesztettek róla
Gáspár Evelin reagált a róla szóló pletykákra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Evelinről nemrégiben azt állították, hogy édesapja miatt nem talál munkát. Sőt, volt olyan állásinterjú, ahol a lány szemébe megmondták, hogy azért nem szeretnék alkalmazni, mert az édesapja egy bűnöző. Ezzel kapcsolatban még egy cikk is megjelent. Győzike 23 éves lánya azonban tiszta vizet öntött a pohárba, és a Mokka ma reggeli adásában reagált a róla szóló pletykákra.

Valótlan dolgokat állítottak róla

A Mokka két műsorvezetője, Mádai Vivien és Pachmann Péter a napokban megjelent cikk kapcsán megkérdezték Evelintől, hogy mégis mi hátráltatja őt a munkaszerzésben, illetve milyen tapasztalatokat szerzett az elmúlt hónapokban? Győzike nagyobbik lánya egyből azzal kezdte, hogy a cikkben megjelent állítások egytől egyig valótlanok.

gáspár evelin mokka
Fotó: TV2/Mokka

- Ez nem az én nyilatkozatom, nem tudom, hogy került az újságba. Én nagyon meglepődve olvastam azt a cikket, egy osztálytársam küldte el nekem - mesélte a lány, aki nagyon csalódott volt, hogy téves információkat állítottak róla.

Egyrészt arról hazudtak, hogy mit tanul az iskolában. A cikk szerint nemzetközi tanulmányok mesterszakán hallgató, de ez nem igaz, mivel pénzügyet tanul alapszakon.

- A másik hazugság az volt, hogy azt mondta nekem egy munkáltató, hogy azért nem alkalmaz, mert édesapám bűnöző. Ilyen sem történt - fakadt ki.

Evelin tisztában van vele, hogy mivel közszereplő, ráadásul elég megosztó személyiség, emiatt számolnia kell azzal, hogy nehezebben talál munkát, de két helyen is tudott szakmai gyakorlatot szerezni, ami azért szükséges, hogy megkapja a diplomáját. Persze, előtte több helyről is elutasították, de nem adta fel. Hozzátette, hogy a jövőben majd szeretne egy saját vállalkozást indítani, erre már vannak ötletei is.

Gáspár Bea 15 kilót fogyott

Evelin anyukája, Gáspár Bea életmódváltásba kezdett a tavalyi évben. Meg is látszik a testén a kemény munka. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néz ki most Gáspár Bea.

Ezt is szeretjük