A magyar sztárcsemete túlsúlya miatt csak 20 évesen kezdett el pasizni
Gáspár Evelinnek tinédzserként gondot okozott a pasizás.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Győző nagyobbik lányát, Gáspár Evelint duci sztárcsemeteként ismerhettük meg 2005-ben a Győzike Show-ban. A kislány egész tinédzserkorát kamerák kereszttüzében élte le, kamaszéveit nehezen élte meg, ugyanis nem szerette önmagát, önbizalomhiányos volt, ez pedig a túlsúlyából fakadt. Míg a korabeli lányok már nyitni kezdtek a fiúk felé, ő egyáltalán nem mert - erről a Mokka februári adásában mesélt.

Gáspár Evelin a műsorban elmondta, hogy kamaszkorában ő azért élt elsősorban, hogy egyen. Persze, miután sikeresen lefogyott, teljesen másképp tekint az ételekre. A fogyása után egyre jobban kezdte megszeretni és elfogadni magát, ezáltal a férfiak felé is nyitottabb lett. Sikerült legyőznie a gátlásait.

- Ez abszolút gát volt bennem, húszévesen volt először barátom, de ezt most már legyőztem, már van kellő önbizalmam, és vannak jelentkezők is, akik ezt lehetővé teszik - mesélte.

gáspár-evelin
Fotó: Instagram/Gáspár Evelin

Hozzátette, ismerkedik, viszont nincs barátja, és teljesen jól érzi magát a bőrében. Gáspár Evelin már hónapok óta egyedülálló, 2018 novemberében derült ki, hogy két év után szakított a párjával. Akkor azt nyilatkozta, azért ért véget a komoly kapcsolata, mert elege lett a sok megaláztatásból.

Korábban szintén a Mokkában mondta el: szerinte az ő generációja számára azért nehéz a párkeresés, mert napjainkban nincs ideje arra az embernek, hogy eljárjon ismerkedni, a mai fiatalok inkább online keresik a társukat.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük