Gáspár Evelinre szitokáradat zúdult: ezért nevezték hazugnak

Gáspár Evelin és párja a többi játékos szerint a Párharc című műsorban hazug és alattomos volt.

Gáspár Evelin botránya a Párharcban
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gáspár Evelin és szerelme, Attila nehezen jönnek ki a Párharc többi játékosával. A TV2 sztárpáros vetélkedőjének hétfő esti adásában Tücsi és Sofi nekifeszült a sztárpárnak.

Több játékos szerint Gáspár Evelinék nem tartották a szavukat, és hátba támadták barátaikat, akik számítottak volna a szavazatukra.

Gáspár Evelinék botránya a Párharcban

Gáspár Evelin és Attila utolsó szavazatán múlt, ki párbajozik a Párharcban a továbbjutásért. Mindenki nagyon meglepődött, amikor a sztárok szavazata Sofiékra került. A játékosok hazugnak nevezték Gáspár Evelint és párját arra hivatkozva, hogy korábban Sofi és Tücsi szövetségesei voltak.

gaspar-evelin-parharcban
Fotó: TV2/Párharc

- Szeretnénk egy olyan ellenfelet választani a Leheléknek, akikkel már volt konfliktusuk, és méltóképpen tudják velük lezárni a kapcsolatot - indokolta meg a döntését karakánul Gáspár Evelin.

Varga Viktorék is nagyon meglepődtek a döntésen, és örültek neki, hogy nem nekik kell küzdeniük a továbbjutásért a következő adásban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

- Mi igazából őszinték voltunk, és ha valakivel megbeszéltünk valamit, akkor ahhoz tartottunk magunkat. Nem muszáj velünk együtt jönni, de azért az ígéretüket tarthatták volna. Hazudott a szemünkbe, és a saját játékát támogatta. Nem volt semmilyen konfliktus, Evelin megbízhatatlan, mi pedig egy erős párosnak számítunk - mondta Sofi, aki Tücsivel együtt haragudott a sztárpárra.

gaspar-evelin-es-parja-attila
Fotó: TV2/Párharc

- Evelin, te belehazudtál a szemünkbe! Megbízhatatlan vagy, és ezt most be is bizonyítottad - tette hozzá még a jégkorongozó.

Gáspár Evelin nem értett egyet az őket ért vádakkal, szerinte ez csak egy játék, és nem a valóság. 

- Nem hazudtam, megmondtam a szemetekbe. Viktoréknak korábban megígértük, ezért őket választottuk. Nem baj, leszek én a hazug meg a semmirekellő ebben a játékban, elviszem ezt a szerepet. Ők kihasználták ezt a helyzetet arra, hogy minket bemocskoljanak. Ez egy játék, nem a valóság. Viktoréktól elvártam volna, hogy kicsit támogat minket, és beáll mögénk, ha már rájuk szavaztunk - mondta a Párharc kulisszái mögött.

Gáspár Evelin bikinis fotói

Gáspár Evelin már megszokhatta, hogy ha kiposztol valamit, azt sokan dicsérik, de legalább ugyanannyian szapulják is. Egy hazai wellness-szállodából kitett bikinis képeire sok bók érkezett, többen írták, hogy bombázó, de volt olyan, aki a fenekét kritizálta, más szerint a szemöldöke néz ki botrányosan. 

Gáspár Evelin tangás bikiniben pózol: szapulják és dicsérik is friss fotóit

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotó: TV2/ Párharc

Ezt is szeretjük