Gáspár Evelint kiborította Bíró Ica: kiabált vele a főzőműsorban
Gáspár Evelin nem bírta cérnával, amit Bíró Ica tett vele.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahogy közeledünk a MasterChef VIP második évadának végéhez, a feszültség a tetőfokára hág, a növekvő téttel a versenyzők vállát is egyre jobban nyomja a bizonyítási vágy súlya. A kiélezett helyzet óhatatlanul vitákat szít, a hetedik adásban Gáspár Evelin és Bíró Ica feszültek egymásnak.

A tegnap esti műsor második fordulójában a játékosoknak kétfős csapatokba verődve kellett dolgozniuk. Míg a 25 éves sztár Győrfi Pált kapta társául, addig a Metál Lady Kautzky Armanddal karöltve sürgött-forgott a konyhapult mögött. 

Gáspár Evelin Bíró Icával kiabált

Gáspár Evelin nagy örömére testhezálló volt a feladat: hagyományos sütemények újragondolását kérte tőlük a zsűri. Nem csoda, hogy a lány bizonyítani akart, hiszen épp cukrászmesternek tanul. Teljes erőbedobással vetette bele magát a zserbótorta elkészítésébe, lelkesedését ellenfele cselekedete törte le.

 A rendelkezésre álló idő a végéhez közeledett, a stúdióban kezdetét vette a szokásos, finis előtti kapkodás.

A nagy fejetlenség közepette Bíró Ica szem elől tévesztette pohárkrémjük egyik fontos elemét, a csokiba mártott diót, így eszeveszett keresésbe kezdett. Mikor Gáspár Győző idősebb lánya észrevette, hogy éppen az ő tortája körül kotorászik, ijedtében kiabálni kezdett.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Ica, nehogy a tortámnak baja legyen! Lesz#rom a csokis diódat, de a tortám nehogy megsérüljön, basszus - csattant fel.

Ezután gyorsan odaszaladt, hogy megnézze a dermedő süteményt. Miután tisztázódott a helyzet, visszaállt a pult mögé, de hosszú perceknek kellett eltelnie ahhoz, hogy túltegye magát a rémületen.

- Mikor megláttam Icát, hogy ott csapkod, és furán mozog a hűtő körül, akkor elkapott egy szívroham, ha megsérti a tortánkat, akkor nekünk végünk.

Ördög Nóra ruhája a MasterChef VIP-ben

Képes összeállításunkban nem csak azt láthatod, milyen ruhát viselt a MasterChef VIP új évadában, de összegyűjtöttük a legszebb csipkeruháit. Melyik a kedvenced?

Ezt is szeretjük