Gálvölgyi János ritkán látott lányaival - Eszter és Dorka a színészlegendát ünnepelték
Így néz ki most Gálvölgyi Eszter és Dorka.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Gálvölgyi János 1971-ben vette el élete nagy szerelmét, Juditot. Két lányuk született, 1973-ban Eszter, 1975-ben pedig Dorka látta meg a napvilágot. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész május végén ünnepelte hetvenedik születésnapját, ennek apropójából egy idilli családi fotó is készült róluk a Játékszínben. Természetesen a fotón édesanyjuk, Judit is szerepel.

Ilyen apa a legendás színész

Gálvölgyi Dorka és Eszter a kerek évforduló alkalmából interjút adtak a WMN-nek, melyből kiderült, milyen édesapa valójában Gálvölgyi János. A lányok óriási tisztelettel beszéltek az apjukról.

- Gyengéd, ölelgetős, nem fél kimutatni az érzelmeit, pedig amúgy kifejezetten szemérmes, régi vágású ember. Nem rohangál például otthon sem alsógatyában. Otthon náluk gyerekkorában nagy fegyelem és rend volt. Anyu lazább, liberálisabb közegben nevelkedett, az ő szülei sokat utaztak, zongorázni, táncolni taníttatták a lányukat - magyarázta Dorka a lapnak.

Gálvölgyi János feleségével és két lányával.
Gálvölgyi János feleségével és két lányával.
Fotó: Játékszín/Juhász G. Tamás

Gálvölgyi mindig is nagyon féltette a lányait. Egyszer elengedte Esztert egy szilveszteri buliba, ennek ellenére pánikba esett, ezért néhány perccel később elment abba az utcába, ahol tartották a partit, de a ház számára már nem emlékezett, ezért az összes lakásba bekopogott, hogy boldog új évet kívánjon a Gálvölgyi-show nevében, emellett a lakóktól azt is megkérdezte, hogy nincs-e náluk véletlenül a lánya. Végül nem sikerült megtalálnia, így otthon kellett megvárnia Esztert.

Nagyon féltős. És, ha mi haragszunk valakire, az nála elvágta magát egy életre - magyarázta Dorka.

Ha a kicsi lányainak valaki fájdalmat okoz, akkor nincs visszaút. Amikor mi már rég túl vagyunk egy csalódáson, ő még mindig képes gyűlölni az illetőt. Talán azért is, mert elképesztő memóriája van. Néha már-már ijesztő, hogy emlékszik, mi volt 32 éve, kedden. Miközben azt mondja mindig, hogy a sérelmeket nem szabad hurcolni, nem tud felejteni. Aranyos paradoxon - tette hozzá Eszter.

Ezt is szeretjük