Összeköltözik szerelmével? Meglepő dolgot árult el hazánk csinos színésznője
Gallusz Niki elárulta, hogy nagyobb lakásba költözik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gallusz Niki arcát valószínűleg még ma is sokan a Media Markt-reklámhoz kötik, talán nincs olyan tévénéző, akinek ne csengene fülében a jellegzetes - Mert hülye azért nem vagyok - szlogen.

A bájos színésznő egyébként a Feminának elárulta, nem zavarja, hogy azonosítják a reklámmal, hiszen ezzel is számolnia kellett, amikor elvállalta.

Évek óta színpadon

Az évek során pedig már rengetegszer bebizonyította, sokkal több van benne a butácska barna karakternél - akinek korábban a bőrébe bújt.

Miután 2001-ben lediplomázott a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, zenés és prózai darabokban egyaránt bizonyította tehetségét, de a Club 54 énekesnőjeként is bemutatkozott - az együttessel két lemezük is megjelent.

A Madách Színház társulatának tagjaként olyan nagysikerű darabokban láthattuk, mint a Volt egyszer egy csapat vagy a Chicago, februárban pedig a Valentin-nap alkalmából megrendezett gálakoncerten, a Végtelen szerelemben lépett fel.

Költözködik

Niki is részt vett azon a márciusi farsangon, ahol tiszteletét tette a hazai sztárvilág krémje, a bulira egy jóképű fiatalemberrel, Attilával érkezett, akit a színházból ismer, és az egyik legjobb barátja.

Bár korábban elhintette, hogy alakulóban van egy kapcsolata, ezúttal magánéletéről sejtelmesen hallgatott, ám nem elképzelhetetlen, hogy felpörögtek az események, legalábbis erre enged következtetni, hogy, mint elmondta, épp költözésben van, egy új, tágasabb lakásban fog élni.

Gallusz Nikit egyébként több darabban is láthatjuk, feltűnik többek között a József és a színes szélesvásznú álomkabátban vagy a Jézus Krisztus szupersztárban, és reményei szerint a Mary Poppinsban is szerepet kap majd.

Fotó: Sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük