18 év után békült ki a két magyar tévésztár - Az esti műsorban derült ki, hogyan
Galla Miklós és Laár András csak 2014-ben békültek ki egymással.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A L’art pour l’art Társulat 1986-ban alakult, és abszurd humorukkal hamar népszerűvé váltak a fiatalok körében. 1991-ben aztán Vastyúk is talál szeget címmel önálló tévéműsort is készítettek, a Besenyő családot az egész ország a szívébe zárta, nyelvi játékaikat és abszurd mondataikat máig sokan idézik. 1996-ban és 1997-ben személyi változások történtek, Galla Miklós, majd Nagy Natália távozott a társulatból, ami emiatt nem bomlott fel, máig fellépnek. Galla Miklós és Laár András azonban 18 évig nem beszéltek egymással, csak 2014-ben békültek ki - derült ki a Spektrum Home hétfő esténként jelentkező Tesztbeszéd című műsorából. 

Dombóvári István a közönségnek és a meghívott sztárvendégeknek, Galla Miklósnak, Gundel Takács Gábornak, Karafiáth Orsolyának és Thuróczy Szabolcsnak azt a kérdést tette fel, hogy "Galla Miklós számára mi a nehezebb? Bocsánatot kérni vagy megbocsátani." 

Mielőtt kiderült volna, magának az érintettnek, a vendégeknek és a közönségnek mi a véleménye, az 59 éves humorista több ismerőse, így Laár András is elmondta egy videóban, melyik választ jelölné meg, és miért. 

- Szerintem bocsánatot kérni nehezebb neki. Korábban akart barátkozni az összeveszésünk után, mintsem, hogy bocsánatot kért volna - én ebből gondolom. Amit belát, ahhoz képest cselekszik, és, mivel a belátása nagyon egyoldalú, mondjuk úgy, hogy a saját szempontjából lát csak be dolgokat, ezért nehezen látja be, ha valakit úgy bánt meg, hogy ő valamit rosszul csinált. Azt nem látja feltétlenül, de, ha látja, akkor azért bocsánatot kér tőle, csak ki kell várni, hogy azt lássa - mondta a L’art pour l’art Társulat alapító és jelenlegi tagja.

galla-miklos
Fotó: Spektrum Home/Birtalan Zsolt

- Kicsit meglepődtem azon, amit Andris mondott, mert épp Laár Andrissal kapcsolatos a nagy bocsánatkérésem: talán 2014-ben úgy gondoltam, hogy milyen jó lenne vele kibékülni. Én nem összeveszésnek nevezem, csak eljöttem a L’art pour l’art Társulatból. Hiányzott nekem ő maga meg a régi hangulat. Írtam neki egy e-mailt, hogy Andris, szeretnék veled kibékülni. Azt válaszolta, hogy már ő is gondolt ilyesmire, de felsorolt három dolgot, amiért nekem bocsánatot kell előbb kérni. Azokra gyorsan e-mailben bocsánatot kértem, így, amikor találkoztunk egy étteremben, már ki voltunk békülve - ez a mai kor előnye. Nagyon kedvesen, mosolyogva elkezdtünk beszélgetni, és nagyon hamar úgy elkezdtünk röhögni, mint régen, annak idején - árulta el Galla Miklós. 

Dombi kérdésére, hogy mi a helyzet Dolák-Saly Róberttel, Galla azt válaszolta, hogy neki is elküldött egy békülő levelet, de semmilyen reakció nem érkezett rá. 

Ezt is szeretjük