Galambos Lajcsi 20 éves lánya gyönyörű, mint egy modell - Friss fotókon Bogi

Galambos Lajcsi gyönyörű lányát is elvitte a Story-gálára.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A hétvégén megrendezett Story Ötcsillag- és Érték-díj Átadó Gálán a hazai sztárvilág krémje vett részt. A meghívottak közt volt a népszerű mulatós sztár, Galambos Lajcsi is, aki két gyermekével, a húszéves Boglárkával és kisebbik fiával, a 17 éves Istvánnal érkezett a gálára.

Galambos Boglárkából gyönyörű nő lett

Galambos Boglárka az idei Story-gálára a klasszikus fekete színt választotta, lélegzetelállítóan szép volt, a szettjét arany ékszerekkel dobta fel. A barna szépség egy nagyon letisztult sminkben jelent meg édesapja és öccse oldalán. Úgy tündökölt, mint egy vérbeli modell.

galambos-boglárka
Fotó: Femina/Rátkai Márk

A fiatal lány jelenleg egyetemista, de a divatipar is nagyon érdekli, például, amikor tavaly megjelent a Story-gálán, saját tervezésű ruhát viselt. Édesapjához hasonlóan ő is igazi művészlélek, egyik legkedvesebb hobbija a festés. Több alkalommal is volt már kiállítása.

galambos-bogi-story-gála-2019-1
Fotó: Femina/Rátkai Márk

A napokban több cikk is született Boglárkáról azzal kapcsolatban, hogy közte és Hajdú Péter között van valami, ugyanis a fiatal lány Instagram-sztorijában kitett egy csoportképet, melyen ő és Hajdú is látható volt, ám a Story-gálán Galambos Lajcsi és lánya is cáfolták ezeket a híreszteléseket a Story kamerái előtt.

- Semmi nem igaz abból, amit az újságok írnak a kislányomról és Hajdú Péterrel kapcsolatban.

Ezt is szeretjük