A 2004-es Megasztárban ismertük meg - 50 éves lett Gál Csaba Boogie
Gál Csaba Boogie a Megasztár második szériájának legidősebb versenyzője volt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alighogy véget ért 2004 tavaszán a Megasztár első szériája, a TV2 az év őszén elindította a tehetségkutató második évadát is, amit végül 2005 tavaszán Caramel nyert meg. A szériában ismertük meg Tóth Gabit, Torres Dánielt, Bálint Ádámot, Palcsó Tamást vagy éppen az alacsony termetű, kölyökképű Gál Csaba Boogie-t is. 

A szerény, remekül gitározó, blues-rajongó Gál Csaba Boogie a Megasztár 2-ben végül az ötödik helyen végzett. 35 évével a legidősebb volt a Megasztár 2 versenyzői között. 13 éve dolgozott banki alkalmazottként, amikor jelentkezett a tehetségkutatóba, és az egész ország megismerte, de a siker nem szállt a fejébe.

Az énekes kedvenc műfaja a mai napig a blues, ebben a műfajban napjainkban is fellép. Hihetetlen, de 2019. március 31-én ünnepelte az ötvenedik születésnapját. Deutsch Anita, a barátok közt egykori színésznője posztolt vele egy közös fotót, ami alapján megállapíthatjuk, hogy a zenész ma is koránál jóval fiatalabbnak néz ki. 

Az egykori Megasztár-versenyzőnek 2012-ben született meg a kisfia, Barnabás. Párja, Marianne már két gyermek édesanyja volt, amikor összejöttek.

A Megasztár 2 énekesei egykor és most

A Megasztár 2004 októberében indult szériája rengeteg helyes srácot és pasit vonultatott fel, minden lány és nő megtalálta a maga ideálját. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott Torres Dani, Bálint Ádám, Pál Tamás, Palcsó Tamás, Bella Levente, Gál Csaba Boogie és Caramel.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük