Feltárta érzéseit! Ezért nem esett még teherbe a TV2 közkedvelt időjósa
Gaál Noémi szerint nincs szervi oka, csupán az életritmusukkal van baj, ezért késik a kisbaba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nincsenek könnyű helyzetben azok a nők, akiknek minden igyekezetük ellenére nem sikerül teherbe esniük, bármennyire is vágynak már egy saját babára.

Gaál Noémi márciusban az Aktívnak mesélt legutóbb arról, hogy párjával, Maloveczky Miklóssal már évek óta próbálkoznak, ám eddig még nem született gyermekük.

Sok vizsgálaton voltak már

A TV2 gyönyörű időjósa nem titkolta el, hogy számos vizsgálaton átestek már mindketten, ám nem derült fény semmiféle egészségügyi problémára, ezért aztán értetlenül állnak a dolog előtt.

A 40 éves időjárás-jelentő a napokban a FEM3 csatornán látható Edina & Joshi című beszélgetős műsorban beszélgetett Joshi Bharattal, ahol természetesen nemcsak a házasság, de a gyerekvállalás is szóba került.

Gaál Noémi elárulta, hogy habár immáron hetedik éve élnek együtt kedvesével, még nem érzik úgy, hogy itt az ideje összeházasodniuk, persze elképzelhető, hogy lesz majd egy pillanat, amikor azt mondják, hogy tényleg elég időt töltöttek már együtt.

Előbb a gyerek, és csak aztán esküvő

Hozzátette, hogy mindenképpen kell egy elhatározás, aztán majd az időt is hozzá tudják rendelni, de szerinte az is előfordulhat, hogy előbb lesz a gyerek, és csak utána házasodnak össze.

Nem titkolta el, hogy számára nem is annyira fontos a sorrend, a teherbeesés pedig korántsem mindennapos téma náluk - nincsen aggodalom, nincsen körömrágás, arról nem is beszélve, hogy mostanában sodródnak is egy kicsit.

A TV2 képernyőse azt is bevallotta, hogy párjának nagyon sok a munkája Kaposváron, véleménye szerint pedig a közös ritmus hiányzik, ennek kellene először mindenképpen összejönnie.

- Tehát ez a fajta ritmus nincs meg az életünkben, hogy ez mindenképpen összejöjjön, azt gondolom, hogy talán ennyi, ami hiányzik - osztotta meg érzéseit Gaál Noémi.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük