Az 53 éves Gaál Noémi szexin dekoltált estélyiben: a TV2 egykori időjósa királynőként pompázott

Gaál Noémi úgy nézett ki, mint egy előkelőség a fotózáson. A dögös csipkeanyagból készült estélyi pazarul állt rajta.

Gaál Noémi estélyiben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Időjósként többnyire visszafogottan trendi ruhákban, kosztümökben láthattuk a tévében, Gaál Noémi annyira sosem volt kihívó, mint a friss fotózáson: szexin dekoltált estélyiben készült róla képsorozat.

A Hot! magazin különleges fotózására mondott igent: már maga a helyszín is impozáns volt, a Gödöllői Királyi Kastélyban készültek a felvételek.

Gaál Noémi estélyiben

Bár a környezet is lenyűgöző, nálunk a prímet a merészen dekoltált estélyi vitte el. A ruhaköltemény felső része csipkéből készült, a nyakát úgy alakították ki, hogy kihangsúlyozza viselője nőies idomait.

A pezsgőszínű fűzőben jól látszik, az 53 éves egykori tévés fantasztikus formában van, a lefelé bővülő sifonszoknya pedig megkoronázza az összhatást - királynőként pompázott ebben a szettben.

Nem túlzás, mindez úgy állt rajta, mintha ráöntötték volna, pedig gyerekként egyáltalán nem az a típusú kislány volt, aki a habos-babos, hercegnős öltözékekről álmodott volna.

- De a gimnáziumban volt egy barátnőm, és vele állandóan végig kellett mennem Budapesten a körúton, hogy végignézzük az összes esküvői kirakatot. Mindig mondta, hogy ha egyszer férjhez megy, akkor ilyen gyönyörű ruhája lesz. Én pedig álltam mellette, és próbáltam érteni, amiről beszél.

Gaál Noéminak ezért nem született gyermeke: 52 évesen őszintén vallott az okokról

Gaál Noéminak volt egy komoly, 14 évig tartó párkapcsolata. Ezért nem vállaltak akkori kedvesével gyermeket.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük