Gondoltad volna? Für Anikó elárulta, mi hiányzik az életéből
Für Anikó a Danube Flow - Hív a Duna! kezdeményezés keretein belül a Duna-parton festett.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Für Anikót láthattuk már színpadon és filmekben is, sőt, énekesnőként is bemutatkozott. Az 1964-es születésű színésznő 25 éves korában végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, majd a Madách Színházhoz szerződött.

Azt azonban eddig csak kevesen tudhatták róla, hogy kezdetben iparművésznek készült. A színésznőt a napokban több hírességgel együtt felkérték, hogy fessen a Duna-parton.

Megkötötték a kezét

A Szoba kilátással sztárja kicsit elszomorodott, amikor megtudta, csak egy székre kell felfesteni egy betűt.

- Kicsit csalódott vagyok, mert már elterveztem, milyen motívumokat szeretnék festeni a padra, de megkötötték a kezem - vallotta a szép színésznő az RTL Klub Reflektor című műsorában.

Elmondása szerint nagyon hiányzik neki, hogy manuálisan is kiteljesítse önmagát, de a szinkronszerepek és a színház mellett erre már nem jut ideje.

A Dunához sok szállal kötődik a művésznő, gyakran megpihen Európa legnagyobb folyója mellett.

- Gyakran leszököm a Dunához. Az Örkény Színház itt van a közelben, és ha már a próbák miatt szinte benn kell lakni a színházban, mindig szakítok időt, hogy lejöjjek a partra, és csak üldögéljek. Feltölt és megnyugtat - mesélte.

Pihenés a Duna mellett

Für Anikó azt is bevallotta, nagyon örülne, ha az emberek lejárnának a folyópartra sportolni, sétálni, kikapcsolódni, éppen ezért a Danube Flow - Hív a Duna! kezdeményezést egy jó dolog kiindulópontjának tekinti.

A programsorozat célja, hogy szórakoztatva mutassa be a Duna értékeit, és tavasztól őszig Budapesten vidám akciókkal, családi eseményekkel, élményekkel csábítsa vissza az embereket a folyópartra. Ennek egyik állomása volt a színes pihenőpadok kihelyezése, amelyeket Für Anikón kívül még másik hat művész készített.

Nyáron talán a színésznőnek is lesz ideje feltöltődni, hiszen a színházi évadnak vége. Az Örkény István Színházban jelenleg öt darabban találkozhat vele a közönség, de szinkronszerepei miatt nyáron sem kell teljesen nélkülöznünk.

Ezt is szeretjük