Nem hiszed el, kivel állt össze Friderikusz Sándor! Meglepő fordulat
Friderikusz Sándor új műsorral jelentkezik a TV2-n.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hírek szerint Friderikusz Sándor hamarosan ismét műsort vezet a TV2-n. Ez nem olyan meglepő, az viszont igen, hogy ki lesz a kollégája.

Fridi egy különleges beszélgetős show házigazdája lesz a kereskedelmi tévénél, ami akár a csatorna húzóműsora is lehet.

Hajdúval állt össze Friderikusz

A hét elején röppent fel a hír, miszerint Friderikusz Sándor hamarosan ismét a TV2 képernyőjén tűnik fel.

Az 56 éves tévés 2014 júniusában jelentette be, hogy Az ének iskolája című műsor harmadik szériáját és a Sztárban Sztár második évadát nem kívánja vezetni. Döntését azzal indokolta, hogy sok mindennel nem értett már egyet, ezt pedig a készítők nem méltányolták. Ugyanakkor nem zárta ki, hogy szerepelni fog még a TV2-n, amennyiben őt érdeklő felkérést kap.

A Bors értesülései szerint Friderikuszt egy nem szokványos beszélgetős showműsor tervével keresték meg, amely hetente jelentkezne. Aki pedig visszacsábította a TV2-höz, az nem volt más, mint Hajdú Péter.

- Nem a főnöke leszek Friderikusz Sándornak, együtt fogunk dolgozni. Ennél többet egyelőre nem mondhatok - árulta el a Frizbi és az Aktív producerként is tevékenykedő Hajdú a napilapnak.

Februárban még arról szóltak a hírek, hogy Hajdú Péter produkciós cége a Lagzi Lajcsival futott Dáridót élesztené újra a TV2-n. Koltay Tamás, a csatorna szóvivője is azt nyilatkozta, nem kizárt, hogy a nézők a jövőben a TV2-csoport valamelyik csatornáján találkozhatnak hasonló műsorral.

A hét elején Hajdú már azt mondta, valóban szó volt arról, hogy Galambos Lajossal közösen készítenek egy műsort, de ez már nincs napirenden. Lajcsi annyit árult el a meghiúsult együttműködésről, hogy elszámolási vitájuk volt, ezért ő maga hátrált ki a szerződésből. A terve ugyanakkor megvalósulni látszik, csak egy másik csatornánál, ahol megkapott minden anyagi támogatást, amit kért.

- Több éves barátság köt össze minket, és remélem, ezután is fog, de most buta üzleti ügyek miatt ez is veszélybe került. Még nem simítottuk el teljesen az ügyet, de remélem, sikerül - mondta arról, milyen a viszonya Hajdú Péterrel.

Fotó: TV2 Sajtószoba, Frizbi Hajdú Péterrel

Ezt is szeretjük