A TV2 bájos sztárja 10 évet várt a gyermekáldásra
Fridel Fruzsina a Jóban Rosszban miatt vált ismertté, mostanában pedig az anyaságé a főszerep az életében.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fridel Fruzsina a tévénézők számára Nemes Violaként lehet ismerős, akit a TV2 népszerű produkciójában, a Jóban Rosszban című sorozatban keltett életre estéről estére.

A színésznő és kedvese tíz éve együtt vannak, és a babakérdés is szóba jött köztük már korábban is, ám épp a sorozat miatt halasztották el a gyermekvállalást. Néhány évvel később azonban már elérkezettnek látták az időt, 2009 júliusában megszületett kislányuk, Luca.

Az anyaságé a főszerep

Fruzsina már korábban búcsút intett a Jóban Rosszban stábjának, hogy minden idejét a csöppségnek szentelhesse, és mindennapjait az anyaság tölti ki. A 32 éves színésznő a kisbabával kapcsolatban elsősorban az ösztöneire hallgat.

- Mindegy, mit mondanak az okosok, ha Lucáról van szó, én az ösztöneimre hallgatok. Természetesen sok könyvet elolvastam, és még több tanácsot meghallgattam, mégis inkább akkor szoptatom meg, amikor éhesnek látom, és nem várom meg, hogy a két etetés között elteljen az ajánlott három óra - nyilatkozta 2009 októberében a Storynak.

Velük alszik  a pici

Olyannyira kötődik a kisbabához, hogy bár szépen berendezték a gyerekszobát, a csöppség a franciaágyon, közöttük alszik, hogy mindig érezze édesanyja közelségét.

A baba körüli teendőkből férje, Gábor is kiveszi a részét, így a színésznőnek jut ideje saját magára, illetve a barátaira is.

Fontosnak tartja, hogy anyaként is megőrizze nőiességét.

Ezt is szeretjük