Fresh Viki kisfia így puszilta pár hetes húgát: kiakadt a cukiságmérő

Fresh Viki április 17-én tudatta a nagyvilággal, hogy kétgyermekes édesanya lett. Aznap született meg lánya, Mici.

fresh-viki-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Fresh Viki április 17-én adott életet kislányának, Micinek - még ismerkedik az új helyzettel, hogy kétgyermekes édesanya lett. Csemetéi között öt és fél év a korkülönbség, fia, Samu 2017-ben született.

Testvéreknél óhatatlanul felmerül a féltékenység témakör, vajon az idősebbik tesó hogyan birkózik meg azzal, hogy mostantól nem ő az egyedüli gyerkőc a családban. A szülőket is meglepte, Samu milyen jól viselte húga érkezését.

Fresh Viki fia és lánya

Közös képük jól példázza, rajong Miciért. El kell olvadni attól, ahogy a karjában tartja a pár hetes (kép készültekor – a szerk.) csöppséget.

- Valamelyik nap Samu azt kérdezte tőlünk, tudjuk-e, hogy mi neki a Mici. Faggattuk, hogy mire gondol, hogy a testvére, a kishúga, mire rávágta, hogy nem, neki a Mici a mindene. Majd’ elolvadtunk. Édesanyaként el nem tudom mondani, mennyit számít, a fiam így örül a testvérének, hogy szeretgeti, babusgatja őt - mesélte a Story magazinnak.

Nem tagadja, még így is bűntudata van kicsit azért, mert Samura kevesebb ideje jut, mint Mici érkezése előtt.

- Samuval eddig össze voltunk nőve, mindent együtt csináltunk. Az ovijárat is én voltam, most meg az apja hozza-viszi. Ő van vele többet, ő játszik vele. 

Nézd meg Rúzsa Magdi ikreinek vadasparkos fotóját!

Keve, Zalán és Lujzi praktikus kézikocsiban állva barangolták be a parkot. Szemmel láthatóan az állatok nyűgözték le őket a legjobban, egyikük majdnem ki is mászott, amikor egy csapat legelésző láma tűnt fel a színen.

Cover-fotó: RTL/Reggeli

Ezt is szeretjük