Lebukott a csinos magyar műsorvezető - Mennie is kellett a TV2 műsorából
Fresh Andi, a Zenebutik műsorvezetője távozott elsőként a MasterChef VIP első hetében.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Fresh Andiként ismert Villányi Andi az édesanyja főztét imádja, de saját bevallása szerint ő maga soha nem szeretett főzni, ennek ellenére jó szakácsnak tartja magát, ezért is vállalta el a felkérést, hogy mérettesse meg magát a MasterChef VIP című műsorban. Szerinte az avokádókrémet és a húslevest zseniálisan készíti el. A tengeri herkentyűkre allergiás, így remélte, a főzős vetélkedőben nem lesz ilyen feladat. Emiatt nem kellett sokáig aggódnia, ugyanis a harmadik játékhéten bemutatkozott csapatból ő esett ki elsőként. Nem is csoda, azok után, amit a konyhában művelt.

A Zenebutik műsorvezetőjének és a többi sztárnak gránátalma felhasználásával kellett teljesíteniük a második feladatot. A 35 éves sztár főztje nem úgy alakult, ahogy tervezte, ezért főzés közben egyszer csak elővett a dekoltázsából egy kis zacskót, ami ételízesítőt rejtett. Mizsei János séf ki is szúrta, amikor az ételét kóstolta. Amikor megkérdezte az énekesnő-műsorvezetőt, milyen fűszerek vannak az ételében, Fresh Andi bevallotta, hogy van benne ételízesítő is. A mesterszakács vissza is kérdezett, jól hallotta-e. 

- Ez hogy? Ha jól tudom, nincsen a konyhában ételízesítő - vonta kérdőre a versenyzőt. 

- A konyhában nem volt, de nálam igen. Azt nem mondta senki, hogy nem szabad használni, és arra gondoltam, tartalékban azért legyen, mert, ha valamiért nem lehet hozzájutni, akkor a biztonság kedvéért legyen. Az ételízesítővel életet lehet menteni - magyarázta Fresh Andi. 

- De az egy mesterséges ízfokozó! Nincs jó íze. Ez nekem egy mű íz - értékelte az ételét Mizsei János. 

- Azért lelkiismeret-furdalásom van. Tényleg csak egy icipicit tettem bele abból az ételízesítőből. Megfőtt minden, szerintem finom íze van, legalábbis ehető, de lehet, hogy ennél tényleg több kell - vallotta be Andi a színfalak mögött, aki ezek után talán nem is lepődött meg, hogy a séfek szerint ő teljesített a konyhában a leggyengébben, neki kellett hétfő este távoznia a műsorból. 

Ezt is szeretjük