Ő Freddie ritkán látott párja: a gyönyörű Dórával 7 éve vannak együtt
Freddie különleges fotóval és egy vallomással ünnepelte meg azt, hogy Dórával már hét éve tart a szerelmük.

freddie-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Freddie-re nem túlzás azt mondani, hét lakat alatt őrzi a magánéletét. Tudatos döntés, hogy sem párját, sem gyermekeit nem mutatja meg sűrűn a közösségi médiában. Olykor azonban mégis posztol róluk, ha elég különleges az alkalom.

Szerelmük hetedik évfordulója annak bizonyult, a jeles napot egy közös fotóval és olyan érzelmes sorokkal ünnepelte meg, amelyeken bárki elérzékenyülne.

Freddie párja

A képen a gyönyörű Dóra mosolyog az oldalán, a szemfülesek pedig azt is kiszúrhatják, hogy igazából nem ketten, hanem hárman vannak rajta. Kisebbik gyermekük, Ármin az édesanyjára erősített kenguruban pihen.

A romantikus bejegyzésben az énekes többek között azt köszönte meg élete párjának, hogy mindenben támogatta, és segített neki önbizalmat szerezni. Szerinte Dóra nélkül nem lenne az az ember, aki ma, lehetséges, hogy a zenélést is feladta volna.

"S, ha a zenében sokat köszönhetek neki, képzeljétek milyen érzés a “semmiből” 1,5 év alatt 2x apukává válni… Oké, hogy én rajzoltam őket, de ahogy elnézem a babákat remek vászonra. Szóval, hálás vagyok, amiért van, a családunkért… ez a legfontosabb… Mert amíg biztos otthon vár, addig majdnem mindegy, hogy szakmailag hol tartok… Köszönöm az elmúlt 7 évet. Élvezem az utat, különösképp azért, mert már sosem leszünk egyedül, nem azért mert a feleségem, azért mert szövetségünk van!" - folytatta a szívmelengető vallomást.

Mindkét gyermekük titokban jött a világra. 2021 februárjában lettek először szülők, második gyermekük kislányuk, Léna után egy évvel született meg. Dóra májusban adott életet Árminnak.

Pál Dénes esküvője

Pál Dénes és párja, Klátyik Heni kilenc együtt töltött év után összeházasodtak, esküvőjüket Tatán, egy provance-i stílusú helyen tartották. Ilyen gyönyörű volt a menyasszony.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük