Fotók! 4 magyar sztárkismama, aki pocakkal még szebb
A magyar kedvencek irigylésre méltó bájjal viselik a terhesség nehéz hónapjait.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár akadnak hölgyek, akik úgy vélik, a pocak eltorzítja alakjukat, a legtöbb kismama büszke domborodó hasára, illetve arra, hogy hamarosan anyává válik. Talán éppen ez a belülről fakadó érzés az, ami megszépíti egy várandós nő arcát.

A következő négy sztárkismama képernyős vagy színpadi előadó lévén kénytelen közszemlére tenni növekvő pocakját, de szerencsére a lehető legnagyobb természetességgel teszi mindezt, összhangba hozva a munkát és a felbolydult magánéletet.

Váczi Eszter

A Jazz+Az zenekarral, majd önálló projektjeivel elismerést szerzett bájos énekesnő, Váczi Eszter most júliusra várja első gyermekét, egy kislányt.

A sztárnak végig harmonikusan és aktívan teltek a terhesség hónapjai, zenekarával, a Váczi Eszter Quartettel még a hatodik hónapban is bátran vállalt esti koncerteket, emellett pedig második jazz-szólóalbumán dolgozott.

A 34 éves előadó elmondása szerint növekvő pocakja semmiben sem gátolta őt, sőt, a zene plusz energiákkal töltötte fel őt és a kicsit is. A kislány érkezésére férjével együtt készül, de a kezdetekkor a barátok és szülők segítségére is számít majd. Bevallása szerint ezt az érzelmileg intenzív időszakot nála most csak a szerelem és a zene uralja.

- Júliusban leszek 34 éves, de soha nem éreztem még ilyen jól magam a bőrömben. Én mostanra találtam meg azt, amiben mindig is hittem - vallotta be Eszter a Marie Claire-nek adott interjújában.

A népszerű énekesnő a baba igényeinek megfelelően tervezi a jövőt, egy ideig biztos nem vállal fellépéseket, de amint elérkezettnek látja az időt, visszatér a színpadra.

Novodomszky Éva

A képernyő legszebb híradósainak egyike, a gyönyörű Novodomszky Éva szintén a nyári hónapokban volt várandós második kisbabájával. A bájos tévés szerencsés alkat, valamint harcedzett anyuka, így nem meglepő, hogy a terhesség nehéz hónapjaiban is megőrizte szépségét és munkabírását.
A 36 éves szőke híradós márciusban jelentette be, hogy az ötéves Christiano mellé hamarosan fiútestvér érkezik, azóta a nézők is figyelemmel követhették pocakja növekedését, hiszen Éva a terhesség ellenére még nyár elejéig a képernyőn maradt. Azóta a szarvasi születésű szőke szépség és olasz párja, Salvo már kezükbe is foghatták a június 19-én világra jött 3750 grammos, 50 centis kislegényt, Marcót, akit bátyjához hasonlóan kétnyelvűnek fognak nevelni.

A tevékeny és szimpatikus sztármami már 13 éve dolgozik a Magyar Televíziónál, de most egy ideig a Híradó, a Főtér és a Teadélután című műsorokat is másnak adja át, hogy csak fiaira koncentrálhasson.

Sztármamik gondolatai az anyaságról

Videónkban hazánk legszebb sztáranyukái - többek között Zsédenyi Adrienn, Lilu vagy Onyutha Judit - vallanak őszintén a babavárásról.

Marót Viki

A Nova Kultúrzenekar énekesnője, Marót Viki és férje már egy ideje komolyan foglalkoztak a gyerekvállalás gondolatával. Volt is nagy öröm, amikor pozitív lett a terhességi teszt eredménye! A decemberre várt bébi neme még titok, de Viki már a lehetséges nevekkel játszik. Apukája után a baba Strohmayer Ádám lehet, de természetesen lánynevek is kerültek a képzeletbeli kalapba.

A 27 éves, bájos kismama azt is elárulta, hogy - bohókás színpadi megjelenésével ellentétben - komoly és felelősségteljes személyiség, aki testileg és lelkileg is teljesen ráhangolódott már az anyaságra. Viki az RTL Klub Csak csajok című műsorában jelent meg először pocakosan, ha lehet, még a szokásosnál is mosolygósabban és boldogabban. A szimpatikus énekesnő babonából még nem vásárolt babaholmit, de a zenekartagoktól kapott ajándékokat nagy örömmel fogadta.

A sugárzóan szép kismama a zenekarral még nyár közepéig tervez fellépéseket, utána azonban visszavonul, és februárig csak a kicsinek él.

Boros Kriszta

Az RTL Klub 36 éves sztárja, Boros Kriszta szintén anyai örömök elé néz, szeptemberre várja első kisfia érkezését. A Házon kívül műsorvezetője élete egyik legszebb, de egyben legnehezebb időszakaként éli meg a várandósság hónapjait, mivel egyedülálló anyaként vállalja a kicsit.

A baba egy korábbi szerelem gyümölcse, de a kapcsolat mára véget ért, így Kriszta már csak barátként számíthat gyermeke apjára. A furcsa körülmény ellenére a csinos műsorvezető ragyog a boldogságtól, elmondása szerint igyekszik pozitívan állni a változáshoz, illetve a lehető legteljesebben kiélvezni a babavárás minden pillanatát.

A híradós kismama szépen gömbölyödő pocakja ellenére még egész nyáron képernyőn lesz, de a Házon kívül őszi adásaira már átadja a stafétát másnak, és megkezdi a gyakorló anyukák mozgalmas életét.

Képek: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence, europress.hu, marieclaire.hu/Papp Éva, Schneider Zoltán, day.hu, hirado.hu

Ezt is szeretjük