Friss! Marót Viki 4 hónapos terhes - Íme, az ultrahangfotó

A bájos énekesnő eddig babonából nem beszélt a pocaklakóról, de most a Reggeli műsorában meg is mutatta.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Marót Viki korábban azt nyilatkozta, 30 éves kora előtt nem tervezi a babát. A sors azonban másképpen akarta.

No, nem mintha úgy tűnne, a 27 éves énekesnő bánná, hogy a kis pocaklakó korábban érkezik, mint ahogy valamikor gondolta. Épp ellenkezőleg! Viki most, hogy letelt a kritikus első néhány hónap, örömmel mesél róla, valahányszor kérdezik.

Már büszkén mesél róla

Sőt, az RTL Klub Reggeli című műsorában még a kis manó ultrahangfotóját is büszkén mutatta meg országnak-világnak.

Mint elmesélte, már a 16. hétben jár, azaz szerencsére megszűntek a reggeli rosszullétek, és a hangulatingadozásokat is jobban viseli. Persze az étvágya továbbra is nagy, de ez szerencsére cseppet sem látszik rajta.

Az mindenesetre még nem derült ki, hogy a decemberre kiírt baba kisfiú, avagy kislány lesz, de mindenképpen szeretnék tudni, amint mód nyílik rá. Már kedvenc neveik is vannak, bár főként fiúknak valók.

Még nem tudni, fiú vagy lány

Az Ádám - ami egyébként a férje neve is - mellett a Samunak is nagy esélye van, feltéve, ha nem kislánynak születik a pocaklakó.

Ami a koncerteket illeti, az énekesnő úgy tervezi, októberig lép fel a Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekarral, majd egy rövid szünet után, februárban tér vissza a közönség elé.

A legdögösebb magyar sztármamik

Nézegess képeket!

Elolvasom

Természetesen édesanyja segítségére feltétlenül számít, hiszen amíg csak lehet, anyatejjel szeretné táplálni a gyerkőcöt.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Annyit még elárult a Reggeliben, hogy mindenképpen szeretnének férjével egyet nyaralni, még utoljára kettesben, a babával ugyanis már egészen más élményt jelent bármilyen kiruccanás.

Fotók: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük