Fördős Zét megszívatták: Rácz Jenő és Sárközi Ákos így szólt be neki
Rácz Jenő és Sárközi Ákos megelégelték Fördős Zé válogatott szívatásait, A Konyhafőnök VIP új évadában jól kitolnak vele.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

November 9-én indul A Konyhafőnök VIP: az RTL Klub gasztrorealityjének ötödik évadában hétköznap esténként hazai sztárok mérik össze konyhai tudásukat.

A Michelin-csillagos séfek, Rácz Jenő és Sárközi Ákos megelégelték Fördős Zé válogatott szívatásait, mint például, amikor bokszkesztyűben vagy éppen megkötözött kézzel kellett főzniük, vagy bekötött szemmel alapanyagot válogatniuk a piactéren. 

Fördős Zének beszóltak

A Konyhafőnök VIP legújabb évadában eljött a revans ideje: a 43 éves sztárnak is szembe kell néznie a nem mindennapi kihívásokkal. A sztárséfek nemcsak megszívatják, amikor főzőlap nélkül, mikrohullámú sütőben kell elkészítenie a tésztát, de be is szólnak neki. 

fordos-ze-sarkozi-racz
Fotó: RTL Klub

- Te vagy a pasta és a mikrók királya - dörgöli oda neki a műsor előzetesében Rácz Jenő. 

- A mikróban minden jobb. Itt a lehetőség - kontrázik Sárközi Ákos. 

A séfek ugyanakkor nem csak Fördős Zét, a versenyzőket sem kímélik. Eddig nem látott feladatok várnak a sztárokra, akik közül Ganxsta Zolee, Feke Pál, Oroszlán Szonja, Király Linda, Horváth Sisa Anna, Bódi Sylvi, Sáfrány Emese, Bárdosi Sanyi, Erdei Zsolt, Budai Zsuzsi, Balázs Andi, Völgyesi Gabi, Pokorny Lia, Palya Bea, Inti és Hujber Feri is beáll a konyhapultba. A tét A Konyhafőnök VIP cím és az ezzel járó 10 millió forint. 

Az RTL Klub nézői sérülések, ájulások, kiborulások, kirohanások, nem várt, megdöbbentő, nem egyszer sokkoló fordulatok szemtanúi lesznek A Konyhafőnök VIP új évadában. A Barátok közt színésznőjének, Nagy Alexának például úgy megsérül az ujja, hogy el is ájul a forgatáson. 

Fördős Zé párja

Fördős Zé két éve alkot egy párt 17 évvel fiatalabb szerelmével. A gasztroguru tavaly nyár elején, egy főzőversenyen ismerte meg a párját. Meg kellett dolgoznia azért, hogy a fiatal nő komolyan vegye, Sári ugyanis eleinte tartott a nagy korkülönbségtől, és szülei sem repestek az örömtől, hogy huszonéves lányuk egy negyvenes férfival jött össze. 

Ezt is szeretjük