Fodor Zsóka elárulta, 11 év után ezért szállt ki a Barátok köztből: egy évig győzködte a producert

Fodor Zsóka elárulta, 12 évvel ezelőtt miért döntött úgy, hogy otthagyja a Barátok köztöt.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Fodor Zsóka 1965-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, és hiába nyújtott vidéki színházakban emlékezetes alakításokat, a megyehatáron kívül kevesen ismerték a nevét. Mindez akkor változott meg, amikor 56 évesen bekerült az 1998 októberében indult Barátok közt alapcsapatába. 

Magdi anyusként az RTL Klub sorozatának ikonikus szereplője lett, 11 év után mégis maga kérte, hogy írják ki. 

Fodor Zsóka ezért szállt ki a Barátok köztből 

2009-ben búcsúzott a sorozat nézőitől: karaktere takarítás közben megcsúszott, leesett a lépcsőn, és meghalt. Az elmúlt években szellemalakként időről időre felbukkant még, Magdi anyus a héten viszont nem ilyen formában forgatta fel ismét a Mátyás király teret.

fodor-zsoka
Fotó: RTL Klub/Barátok közt

Hétfőn és kedden extra fantáziaepizódokkal jelentkezett a sikersorozat: mi lett volna, ha 12 évvel ezelőtt Magdi anyussal nem történik végzetes baleset? Hogyan alakult volna a Mátyás király tér lakóinak élete? Az alkotók újraforgatták az ominózus jelenetet, visszamentek ugyanabba a lépcsőházba, ahol a végzetes baleset történt. Csakhogy ezúttal Magdi anyus nem vesztette életét a papírgalacsin miatt!

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A 79 éves sztár visszatérése kapcsán arról is beszélt a Blikknek, 12 évvel ezelőtt miért akart mindenáron kiszállni a Barátok köztből. 

- Egy éven át, egészen pontosan négyszer ültem le Kalamár Tamás producerrel, hogy ki akarok lépni, és nem hitt a fülének. Már nem éreztem olyan boldogságot, mint amikor ez új volt.

Nekem már monoton volt, én színpadi színésznő vagyok, a színpadra vágytam vissza.

- Akkoriban pedig még nem lehetett a sorozat mellett színpadra is állni, emellett édesanyám akkor ment el százévesen. Tudtam, hogy változtatni akarok az életemen, mert ötven évig együtt éltünk. Más lakásba akartam menni egy másik helyen, fel akartam lépni… rengeteg tervem volt, amit ez akadályozott. 

fodor-zsoka-baratok-kozt
Fotó: RTL Klub/Barátok közt

- Nem voltam boldog! És én mindig elmegyek, ha valahol nem tudok olyan őszintén mosolyogni, hogy őszintén visszamosolyogjanak rám. Így mentem el Szegedről is 16 év után. Én egy ilyen változtatós típus vagyok, ha valahol úgy érzem, nincs ott a helyem - vallotta be. 

Fodor Zsóka nagyon boldog, hogy szerepelhetett a Barátok köztben, de a döntést nem bánta meg. 

- Én az életemben 22 éve minden jót a sorozatnak köszönhetek. Hiába voltam jó színésznő vidéken, a kutya sem tudta, csak az a megye. Mióta kiléptem a sorozatból, megrohantak szerződéssel.

Fodor Zsóka fiatalon

Csak kevesen tudják a színésznőről, hogy 1972-től a Magyar Televízió tévébemondója volt Berkes Zsuzsával vagy Kertész Zsuzsával váltásban. Az sem köztudott, hogy fiatalon szépségversenyt is nyert. Képes összeállításunkban megnézheted Fodor Zsóka fiatalkori fotóit. Elámulsz, milyen szép volt!

Ezt is szeretjük