Ő volt Flipper Öcsi nagy szerelme – Viharos kapcsolatuk ezért ért véget
Flipper Öcsi első házassága igazi se veled, se nélküled kapcsolat volt.

flipper-öcsi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Idén novemberben lesz tíz éve, hogy Flipper Öcsi elhunyt. Mindössze 46 éves volt. A Hungária, a Dolly Roll és a Step együttes egykori sztárja kétszer házasodott, első feleségét, Szilágyi Mariannt 1989 májusában vette feleségül. Mariann mindössze 20 éves volt akkor. Az egykori fotómodell a Best magazinnak vallott Flipper Öcsivel való viharos házasságáról, és arról, miért is lett vége köztük mindennek.

Ez tette tönkre a szerelmüket

A házasságuk 11 évig tartott, Mariann volt Öcsi nagy szerelme. Kapcsolatuk nem volt teljesen boldog, négyszer adták be a válókeresetet, több alkalommal is különköltöztek. Ennek ellenére Mariann Öcsit tartja élete legnagyobb szerelmének, sőt, ha meghallja egy dalát a rádióban, elsírja magát.

flipper öcsi és szerelme
Fotó: Facebook/Flipper Öcsi emlékoldal

- Féltékeny voltam minden nőre, persze, ő mindent el is követett, hogy okot adjon rá, és folyton lebukott. Őrült cirkuszok voltak nálunk, verekedtünk, bőgtünk, ordítottunk, aztán kibékültünk. 1994-ben költöztünk végleg külön, de hivatalosan még évekig házasok voltunk, sőt, folyton találkoztunk. Az új barátnői mindig követelték Öcsitől, hogy váljon el, ezért eljött hozzám, hogy elintézzük, aztán megint összejöttünk. Ezt játszottuk - emlékezett vissza az asszony.

Mariann elmondása szerint a zenész és közte végül azért lett vége, mert nem tudtak közösen gyereket vállalni.

- Leköltöztünk vidékre, amit ő akart, mert úgy érezte, ott majd sikerül teherbe esnem, és családot tudunk alapítani. A mi szerelmünket ez a küzdelem kezdte ki, hogy bár nagyon szerettünk volna, és mindent megtettünk érte, nem születhetett gyerekünk - magyarázta.

A házaspár végül 2000-ben vált el, akkor már ötödszörre adták be a válókeresetet. Érdekes, hogy bármennyire is viharos volt a kapcsolatuk, nagyon békésen tudtak elválni, jó barátok maradtak utána is. Mariann elmondása szerint a bírósági tárgyaláson is Flipper Öcsi ölében ült végig. A nő a mai napig kijár a sírjához is.

Ő is tragikus körülmények között hunyt el

Domján Edit mindössze 40 éves volt, amikor önkezével véget vetett az életének, pedig előző nap ünnepelte a születésnapját. A '60-as évek egyik legtehetségesebb színésznőjének halála az egész országot megrázta. Képes összeállításunkban rá emlékezünk.

Ezt is szeretjük