Először álltak együtt a kamerák elé! Fésűs Nelly bemutatta új szerelmét
Fésűs Nelly és Vajtó Lajos kapcsolata csak nemrég vett romantikus fordulatot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ember sosem tudhatja, mikor köszönt be a szerelem az életébe, ez ugyanis az esetek többségében a legváratlanabb pillanatokban történik meg.

Fésűs Nellyt például egy munkamegbeszélés hozta össze Vajtó Lajossal, aki jelenleg a Gundel-házat vezeti.

Elmeséltek, hogyan ismerkedtek meg

A 39 éves színésznő korábban már megerősítette, hogy egy párt alkotnak, a kamerák elé azonban együtt csak a közelmúltban álltak.

Az Aktívnak adott közös interjújukban többek között felelevenítették megismerkedésük történetét is, amelyre évekkel ezelőtt került sor.

A pár ugyanis már régóta ismerte egymást, ám kapcsolatuk csak néhány hete vett romantikus fordulatot, amikor a Gundel-ház szilveszteri programját beszélték meg, ahol a Dívák nevű formáció is fellép majd.

Egyáltalán nem tartják magukat álompárnak

- Úgy emlékszem, hogy amint megjelentem a társaságban, Nelly felpattant, egy széket odahúzott maga mellé szorosan, én valami ilyesmire emlékszem, szerintem ez így történt - idézte fel emlékeit Vajtó Lajos.

- Van benne valóság egyébként, tehát sok ponton megegyezik a két történet, egy apró, pici momentumban nem, de azt fedje balladai homály - tette hozzá Fésűs Nelly.

A riport során megkérdezték az újdonsült szerelmeseket, hogy mit szólnak hozzá, hogy máris álompárként emlegetik őket, amire a Nemzeti Lóverseny Kft. egykori vezérigazgatója szerényen válaszolt.

- Szokták mondani, hogy álompár, ez nagyon lejáratott kifejezés, én úgy gondolom, hogy mi két lábon járó ember vagyunk, akik nagyon jól érzik magukat egymás társaságában, az álompárt hagyjuk meg másoknak - nyilatkozta Vajtó Lajos.

Ezt is szeretjük