Fésűs Nelly 47 évesen elképesztően néz ki a rúdon - Fél év alatt érte el ezt az eredményt
Fésűs Nelly 47 évesen kezdett el rúdsporttal foglalkozni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fésűs Nelly még csak fél éve foglalkozik komolyabban a rúdsporttal, és soha nem gondolta volna, hogy elindul egy versenyen, de edzője, Molnár Nikolett rábeszélte. A hétvégén megrendezett Rúdsport Magyar Bajnokságon ezüstérmet szerzett. 

- Amikor igent mondtam, azt hiszem, nem gondoltam igazán át. Most itt állok két nappal a verseny előtt, a gyomrom egy álló görcs, a tenyeremen és a lábfejemen nincs bőr, és reménytelennek érzem az egészet. De szombat este már nagyon büszke leszek magamra, mert kitűztem egy célt, és megcsináltam. Én tudom, mennyi munkám van ebben a 3.5 percben. Mindenki előtt, aki ezzel a sporttal professzionálisan foglalkozik, le a kalappal!!! És most irány az utolsó edzés! - írta a 47 éves színésznő még múlt héten, a verseny előtt.

A kitartás és az alázat szép eredményt hozott, ezüstérmet akasztottak a nyakába. "DE igazán nem ez a lényeg. Megcsináltam, és igen, büszke vagyok magamra. @nikolettmolnar nélküled nem sikerült volna! KÖSZÖNÖM, hogy biztattál, ütöttél vertél, és hittél bennem, amikor én magamban NEM!!!" - mondott köszönetet az Instagramon. 

A színésznő a Facebook-oldalán egy videót is megosztott, amin látható, milyen gyakorlatot mutatott be. 

Fésűs Nelly sikere nemcsak dicséretet érdemel, ösztönözhet is: mutatja, hogy közel az ötvenhez is bátran bele lehet vágni egy új sportágba, és, ha megszerettük, eredményesek is lehetünk benne. 

Fésűs Nelly lánya, Csenge

Fésűs Nelly első gyermeke, Csenge 2003. január elsején jött a világra, így ő igazi újévi csodának számít a családban. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű tini lett a 16 éves Csenge.

Ezt is szeretjük