Fésűs Nelly 19 éves lánya gyönyörű volt a premieren: szerelmével turbékolt a fotósok előtt

Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge a párjával jelent meg az új Marvel-film díszbemutatóján.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Fésűs Nelly idősebbik lánya vonzotta a tekinteteket A Thor: Szerelem és mennydörgés díszbemutatóján, amin számos hazai sztár jelent meg.  

A 19 éves Horváth Csengét nem csoda, hogy a szépségipar is felfedezte, magas és karcsú, sok modellmunkával keresik meg. 

Fésűs Nelly lányának a párja

Horváth Csenge nem csak szépségével hívta fel magára a fotósok figyelmét: a párjával lépett a vörös szőnyegre a Cinema City Arénában az új Marvel-film premier előtti vetítésén. 

fesus-nelly-lanya
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

Fésűs Nelly lánya a szerelmét az édesapja, Horváth László táncművész révén ismerte meg, akinek Patrik a tanítványa volt. Volt közös fellépésük is, ahol a fiatalember táncolt, Csenge pedig énekelt. 

- Ezután kaptam tőle egy üzenetet, amiben randit kért, majd minden jött magától. Édesapám örült nekünk, mivel ismerte, kedvelte őt. Édesanyámmal viszont finoman szólva is viharosan indult a kapcsolatuk: részben azért is, mert Patrik öt évvel idősebb nálam, és mert az első szerelem az életemben - mesélte Horváth Csenge 2021 szeptemberében a Story magazinnak

fesus-nelly-lanya-parja
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

A színésznő anyatigrisként óvja lányát, de később megbékélt annak választásával, Csenge pedig örül, hogy a szülei megbíznak benne.

Hajdú Péter és párja a premieren

Hajdú Péter párja figyelemfelkeltő jelenség volt a Top Gun: Maverick magyarországi díszbemutatóján. Eszter, aki Valentin-nap hozta világra a kisfiukat, Dominikot, egy fehér miniben lépett a vörös szőnyegre. 

Ezt is szeretjük