Gyászol a magyar színész! Ezekkel a megrázó szavakkal vett búcsút a barátjától Fenyő Iván
Ezt írta az elmúlásról a színész.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 35 éves színész, Fenyő Iván közösségi oldalán számolt be arról, milyen veszteség érte a napokban.

Mint írja, telefonhívást kapott, amelyben elmondták neki, meghalt egy régi barátja, aki már egy ideje súlyos betegséggel küzdött.

Nem azért sírt, mert sajnálta

A rossz hír hallatán billentyűzetet ragadott, hogy rajongóival ossza meg a halállal, elmúlással kapcsolatos gondolatait. 

- Meghalt egy barátom. Most hívtak fel. Sírok.. Nem azért mert sajnalom. És nem is azért mert nem látom többet és szomorú vagyok. Nem tudom miért. Mert újra és újra belémhasít az elmúlas. Mint egy csengő. Egy tanítas. Egy hang. Felébredtem megint az álomból. A valóságra - kezdte monológját.

A csaknem egyoldalnyi szövegben kitért arra, hogy sokkal jobban ki kellene használnunk azt az időt, amit itt tölthetünk a szeretteinkkel.

- Ennek a barátomnak X5-ös BMW-je volt és harag a szívében. És most elvitte az általa termelt rák.. Van egy másik barátom, akinek szívműtétje volt és milliárdjai.. De akárhányszor hívom, nem hív vissza, és ő sosem keres. Elfoglalt. Még több pénzt akar keresni - tette hozzá talán egy kissé sértődött hangnemben.

Gondolatait azzal zárja, hogy nem szabad megfeledkeznünk azokról, akik még itt vannak, és szeretnek bennünket, illetve együtt sokkal szebbé tehetjük az életünket. Elhunyt barátjának pedig köszöni, hogy itt volt, és reméli, ízlett a kínai.

Minderre természetesen a rajongók is válaszoltak, többen megköszönték, hogy a színész leírta helyettük a gondolataikat, de olyan is volt, aki saját tragédiáját mesélte el.

- Nekem is most halt meg kicsit több mint 1 hónapja a barátom, régen évekig a társam volt olyan 17 éve 3 évet voltunk együtt, mindegy miért lett anno vége nagyon jó ember volt. Engem is az elmúlás nagyon megérintett. Csak 37 éves volt - írta egyikük.

- Ő ezt az utat választotta. Te egy gyönyörű másikat. Felébredtél és másokat ébresztesz. Csodás vagy! Sírj, sirasd meg azokat, akik nem ébredhetnek, mert ezt választották. És sírj a boldogságtól, mert Te felismerted, milyen gyönyörű is az Élet, ha így éled - válaszolta Fenyő Ivánnak egy másikuk.

A színész mindannyiuktól csak annyit kért, ne érezzenek részvétet iránta, és becsüljék meg szeretteiket és a saját életüket.

Fotó: Facebook/Fenyő Iván, főkép - Super TV2 Sajtószoba.

Ezt is szeretjük