Luxus Vivi máris összebalhézott a Feleségek luxuskivitelben új szereplőjével
Botrányból a Feleségek luxuskivitelben új évadában sem lesz hiány.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma este debütál a Feleségek luxuskivitelben második évada a VIASAT3-on. Az előző évadban megismert filmproducer és színésznő, Csősz Boglárka, a színésznő Köllő Babett, a gyermekruha-tervező Smaltig Dalma, a modell Vasvári Vivien és Farkas Rita étteremtulajdonos mellett újabb két sikeres nő, Yvonne Dederick üzletasszony és barátnője, Polgár Tünde mutatja meg, milyen a magyar felső tízezer fényűző élete. Igazi modern nők, akik fontosnak tartják a jótékonykodást, és nem riadnak vissza a kihívásoktól, de a luxus és fényűzés mögött rengeteg dráma és kiborulás is terítékre kerül majd a műsorban.

Csősz Boglárka az első évadban viharosan távozott egy luxusparty-ról, ám a dráma ezzel nem ért véget, ugyanis a folytatásban Yvonne Dederick karneváli hangulatú buliján váratlanul visszatér, nem kis meglepetést okozva ezzel régi barátnőinek. 

felesegek-luxuskivitelben-2-evad
Fotó: VIASAT3/Labancz Viktória

A második évadban a luxusfeleségek tabukat is döntögetnek, olyannyira, hogy a két várandós kismama még szexuális életét is megosztja egymással. Míg Dalma és Vivi külföldön shoppingol, addig Babett stílusváltása nem megy olyan zökkenőmentesen, ám Yvonne karneváli hangulatú party-ján végre mindenki elengedheti magát. Míg Dalma "Teréz anyaként" próbál békét teremteni a lányok között, addig Vivi ebben az évadban sem hazudtolja meg magát, rögtön konfliktusba kerül az egyik új szereplővel, Polgár Tündével. 

A Feleségek luxuskivitelben második évadába már most belenézhetsz. Dalma az alábbi videóban azt ecseteli Vivinek, mennyire kívánós lett a szexben kismamaként, míg férje arról siránkozik Vivi vőlegényének, Fecsónak, hogy őt bizony, nem nagyon viszi rá a lélek, hogy terhes nővel szeretkezzen.

Ezt is szeretjük