"Visszavonulok!" Megdöbbentő bejelentést tett a tegnap esti Frizbiben Fekete Laci

Idén visszavonul az 57 éves sztár.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

"Visszavonulok!" - jelentette be Fekete Laci, Magyarország legerősebb embere a Frizbi tegnap esti adásában.

Az 57 éves erőművész azt is elárulta Hajdú Péter műsorában, hogy miért döntött így.

Visszavonul Fekete Laci

Fekete László nyolcszor volt a világ legerősebb embere, hisz van nyolc világbajnoki címe, ebből kettő hazai, saját rendezésben 1994-ből és 1996-ból. Bár úgy érzi, az erőnlétét sok más korabeli ember megirigyelheti, úgy döntött, ebben az évben visszavonul. 

- Azt hiszem, hogy bátran kimondhatom: 30 éves munkásság áll mögöttem. Sajnos az evolúció nem teszi lehetővé, hogy fiatalodjon az ember, csak idősödik. Január 28-án töltöttem be az 57. életévemet. A fizikális erőmmel úgy érzem, hogy probléma nincsen, a kezem három évvel a balesetem után 85-90 százalékosan regenerálódott, a 300-400 kilókat újra tudom mozgatni - mesélte a Frizbiben.

Azt is elárulta, ha néha néz a tévében sportversenyeket, megmosolyogva azokat elkapcsol.

- Nem tudom végignézni, hányingerem van! Azért, mert vannak olyan doppingszerek, hogy ránéz a manusz a golyóra, aztán fölugrik az állványra. Az én szememben ez nem teljesítmény - fakadt ki.

Úgy véli, az ő rekordjait csak akkor tudják megdönteni, ha melléteszik a doppingvizsgálat negatív eredményeit is, ugyanis azt gondolja, ma már kevesen érnek el eredményeket a tiltott szerek használata nélkül.

- Én, amikor koppant a golyó az állvány tetején, három orvossal körülöltve mentem le, aztán ki Bécsbe, és negatív lett. Ez a sporteredmény! Én ezért harcolok ebben a mocskos, szemét világban, hogy a tiszta, becsületes emberek is el legyenek ismerve, és ne legyenek eltaposva, mert szégyen, ami az ebben a világban, az  országban sportberkeken belül megy. Én nagyon örülök, hogy visszavonulok - árulta el.

Fekete László visszavonulásáról a teljes videót ide kattintva nézheted meg »

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Fotó: TV2/Frizbi

Facebook-kép: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük